Overslagkraan

Overslagkraan verhuur

Overslagkraan huren

Wilt u een overslagkraan huren? Met de uitbreiding van onze machines van Terex Ecotec voor de sloop- en recyclingbranche willen we onze huidige en nieuwe klanten binnen deze sector beter kunnen bedienen.

Terex Ecotec is marktleider in het ontwikkelen van machines voor de houtverwerking, biomassa en recyclingindustrie. De innovatieve recyclingmachines zorgen voor een efficiënte productie wat resulteert in lagere operationele kosten.

Direct contact opnemen

Modellen

Terex Ecotec overslagkranen

De overslagkranen van Terex Ecotec zijn speciaal gebouwd voor de recyclingindustrie voor het verwerken van materialen. Deze machines beschikken over een hoog laadvermogen met veel stabiliteit, waardoor er een hoge productiviteit van verwerking kan plaatsvinden.

Overslagkraan te huur
Trommelzeef transport

Transport op maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, recycling machines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.