Mobiele Graafmachine 10 Ton

Mobiele kraan 10 ton huren

Wilt u een mobiele graafmachine van 10 ton huren? Dat regelen wij voor u. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland. Wij hebben een uitgebreid machinepark van mobiele kranen, waaronder ook een 10 ton mobiele kraan. De 10 mobiele kraan is standaard uitgerust met een brede bak, dieplepel, banaanbak en riekbak. Wij verhuren de 10 ton mobiele kraan met en zonder machinist. Ook voorzien wij indien nodig in het transport van de mobiele kraan.

Graafmachine met overdrukcabine

Om de machinist te beschermen tegen schadelijke stoffen tijdens graafwerkzaamheden, zijn onze mobiele kranen voorzien van een overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen, waaronder asbest, in de cabine kunnen komen. Daarnaast worden al onze machines jaarlijks gekeurd en regelmatig gecheckt. Dit maakt de 10 ton mobiele kraan een veilige en betrouwbare werkplek.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Wacker Neuson EW100 specificaties

Bekijk specificaties

10 ton mobiele kraan met machinist

Een 10 ton mobiele kraan huren met machinist? Wij hebben de geschikte machinist(en) in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

10 ton mobiele kraan zonder machinist

Voorzien van een eigen machinist? U kunt bij ons de 10 ton mobiele kraan ook huren zonder machinist. Beschikt u ook over eigen transport? Dan kan de mobiele kraan opgehaald worden bij ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem, laat het ons weten in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Mobiele kraan 10 ton met uitrustingstuk

Op zoek naar een specifiek uitrustingstuk voor de 10 ton mobiele graafmachine? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verhuren diverse uitrustingstukken, zoals een kantelbak of sorteergrijper die geschikt zijn voor de 6 ton mobiele kraan. De mobiele graafmachine wordt standaard al verhuurd inclusief een brede bak, dieplepel, banaanbak en riekbak. Neem contact op voor de mogelijkheden of vermeld in de offerte aanvraag het gewenste uitrustingstuk.

Contact

Meer informatie over onze graafmachines? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.