Minigraver Huren

Minigraver huren

Wilt u een minigraver huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van minigravers en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuren van graafmachines door heel Nederland.

Minigravers Modellen

Minigraver met machinist

Wilt u een minigraver huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een minigravers.

Minigraver zonder bediening

Minigraver zonder bediening

Al een aantal jaren worden onze minigravers ook zonder machinist verhuurt om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de minigraver kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Minigraver met transport

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Contact Opnemen