minigraver-huren

Minigraver huren

Wilt u een minigraver huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark met onder andere minigravers en midigravers. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuren van graafmachines door heel Nederland.

Overdrukcabine en uitrustingstukken

Ook kunnen de minigravers ingehuurd worden met overdrukcabine. De overdrukcabine voorkomt dat schadelijke stoffen de cabine in komen. Wij adviseren om een minigraver te huren met overdrukcabine bij graafwerkzaamheden waar veel stof en/of giftige stoffen kunnen vrijkomen. Ook beschikken wij over diverse uitrustingstukken die passend zijn voor de minigraver. De minigravers worden standaard verhuurd met brede bak, dieplepel, riek en banaanbak.

Minigraver huren

Minigravers Modellen

Minigraver huren met machinist

Wilt u een minigraver huren met machinist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis. Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een minigravers.

Minigraver zonder bediening

Minigraver zonder bediening huren

Ook is het mogelijk om een minigraver zonder machinist bij ons te huren, bijvoorbeeld als u een eigen machinist in huis hebt. Indien er ook over eigen transport wordt voorzien, kan de minigraver opgehaald worden op onze hoofdlocatie in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport benodigd? Met onze transportmogelijkheden kunnen wij de minigraver op de gewenste locatie brengen.

Minigraver met transport

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.