minigraver-huren

Minigraver huren

Wilt u een minigraver huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark met een ruim aanbod aan minigravers. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuren van graafmachines door heel Nederland.

Efficiënt graafwerk met een minigraver

Een minigraver is een veelzijdige machine voor grondwerkzaamheden. Of het nu gaat om het uitgraven van een fundering of het aanleggen van riolering, een minigraver maakt het werk een stuk sneller en efficiënter. Onze minigravers zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden regelmatig onderhouden. Wij bieden een breed scala aan modellen, van compacte minigravers tot midigravers met meer vermogen. Hierdoor hebben wij altijd een passende oplossing voor uw werkzaamheden. Heeft u vragen over het huren van een minigraver of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Minigraver huren

Minigravers modellen

minigraver-huren

Overdrukcabine en uitrustingstukken

De minigravers kunnen ingehuurd worden met overdrukcabine. De overdrukcabine voorkomt dat schadelijke stoffen de cabine in komen. Wij adviseren om een mini kraan te huren met overdrukcabine bij graafwerkzaamheden waar veel stof en/of giftige stoffen kunnen vrijkomen. Ook beschikken wij over diverse uitrustingstukken die passend zijn voor de minigraver. De minigravers worden standaard verhuurd met brede bak, dieplepel, riek en banaanbak.

Alle uitrustingstukken

Minigraver huren met machinist

Wilt u een minigraver huren met machinist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis met ruime ervaring en allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een mini kraan.

Midigraver 8 ton

Minigraver huren zonder machinist

Ook is het mogelijk om een minigraver zonder machinist bij ons te huren, bijvoorbeeld als u een eigen machinist in huis hebt. Indien er ook over eigen transport wordt voorzien, kan de minigraver opgehaald worden op onze hoofdlocatie in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport benodigd? Met onze transportmogelijkheden kunnen wij de minigraver op de gewenste locatie brengen.

Minigraver met transport

Naast de verhuur van minigravers, verzorgen wij ook het transport. Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk transportmogelijkheden

Minigraver verhuur bij L.A.W. Tol B.V.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist in graafmachine verhuur in Nederland. Met een uitgebreid machinepark beschikken wij over diverse mobiele graafmachines, shovels, mini shovels, rupskranen en andere grondverzetmachines. Ook voor de verhuur van minigravers bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is terug te zien aan onze machines, machinisten en afhandeling van opdrachten. Een mini graafmachine huren? Neem vrijblijvend contact op. Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste minigraver voor uw specifieke doeleinde.

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.