minigraver huren kleine graafmachine

Minigraver huren

Wilt u een minigraver huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark met een ruim aanbod aan minigravers. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuren van graafmachines door heel Nederland.

Ruim aanbod minigravers

Een minigraver is een veelzijdige machine voor grondwerkzaamheden. Of het nu gaat om het uitgraven van een fundering of het aanleggen van riolering, een minigraver maakt het werk een stuk sneller en efficiënter. Wij bieden een breed scala aan modellen, van compacte minigravers die makkelijk door een deur kunnen tot minigravers met meer vermogen. Hierdoor hebben wij altijd een passende oplossing voor ieder project. Wij verhuren betrouwbare en hoogwaardige minigravers van topmerken zoals Kubota en Case. Heeft u vragen over het huren van een minigraver of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Minigraver huren

Minigravers modellen

minigraver huren minigraver verhuur

Overdrukcabine en uitrustingstukken

Naast de keuze uit minigravers, beschikken wij ook over een uitgebreid assortiment aan uitrustingstukken. De minigravers worden standaard verhuurd met brede bak, dieplepel, riek en banaanbak. Mochten er andere uitrustingstukken benodigd zijn voor uw project, kunt u contact met ons opnemen of uw voorkeur vermelden in de offerteaanvraag. Naast de veelzijdige uitrustingsstukken zorgen wij ook voor de veiligheid van de machinist. Onze minigravers zijn uitgerust met overdrukcabines, waardoor de machinist in een beschermde omgeving kan werken, zelfs in omstandigheden met stof of schadelijke deeltjes.

Alle uitrustingstukken Machine met overdrukcabine

Minigraver huren met machinist

Wilt u een minigraver huren met machinist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis met ruime ervaring en allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Minigraver met machinist huren

Minigraver huren zonder machinist

Ook is het mogelijk om een minigraver zonder machinist bij ons te huren, bijvoorbeeld als u een eigen machinist in huis hebt. Indien er ook over eigen transport wordt voorzien, kan de minigraver opgehaald worden op onze hoofdlocatie in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport benodigd? Met onze transportmogelijkheden kunnen wij de minigraver op de gewenste locatie brengen.

Transport minigravers: ophalen en afleveren

Bent u op zoek naar een betrouwbare minigraver verhuurservice die ook het transport voor u regelt? Zoek niet verder! Bij ons kunt u niet alleen de geschikte minigraver huren voor uw project, maar wij zorgen er ook voor dat deze veilig en op tijd op de gewenste locatie wordt afgeleverd en weer wordt opgehaald. Onze transportvloot is uitgerust met moderne voertuigen en gespecialiseerde apparatuur, waarmee we dagelijks graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en ander zwaar transport dagelijks vervoeren. Mocht u in eigen transport zijn voorzien, kan de minigraver ook opgehaald worden bij onze hoofdlocatie in Piershil.

Bekijk transportmogelijkheden
Transport voor graafmachines
minigraver huren

Mini graafmachine huren bij L.A.W. Tol B.V.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist in graafmachine verhuur in Nederland. Met een uitgebreid machinepark beschikken wij over diverse mobiele graafmachines, shovels, mini shovels, rupskranen en andere grondverzetmachines. Ook voor de verhuur van minigravers bent u bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en een goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is terug te zien aan onze machines, machinisten en afhandeling van opdrachten. Een mini graafmachine huren? Neem vrijblijvend contact op. Onze professionele medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste minigraver voor uw specifieke doeleinde.

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.