Elektrische graafmachines

Elektrische graafmachine huren?

Elektrische shovel of graafmachine huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse 100% elektrische shovels en elektrische gravers. Door de toenemende vraag voor emissievrij grondverzet en met het oog op de toekomst, investeren wij de komende jaren in duurzame oplossingen. Onze (elektrische) grondverzetmachines zijn in te huren met machinist, maar ook zonder machinist. Naast elektrische machines verhuren we ook elektrische uitrustingstukken, waaronder een elektrische trilplaat en trilstamper. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen

100% elektrische shovels

Ons verhuuraanbod bestaat uit verschillende soorten elektrische shovels. Zo beschikken wij over een elektrische mini shovel van het merk Giant en daarnaast ook over twee grote shovels van het merk XCMG. De XCMG shovels zijn 100% elektrisch en behoren tot de nieuwe generatie shovels. Deze zero-emission shovels zijn ontworpen met geavanceerde technologie die betrouwbaarheid, hoge efficiëntie, energiebesparing en milieubescherming biedt. De XC968-EV shovel biedt een werkcapaciteit van 6 tot 8 uur en is geconfigureerd met een 282kW·h lithiumbatterij. Ook de XC918-EV heeft een lange batterijduur en kan, afhankelijk van de werkzaamheden, 6 tot 8 uur lang functioneren. Zodra de batterij leeg is, kan de machine binnen 50 minuten weer volledig worden opgeladen. Naast dat shovels emissievrij zijn, zorgen deze ook voor minder geluidsoverlast dan traditionele wielladers. De elektrische shovels zijn geschikt voor verschillende bouw- en load and carry werkzaamheden. Meer weten over deze elektrische shovels? Neem contact met ons op.

Elektrische machines

elektrische-shovel-xcmg-law-tol

Elektrische shovel of graafmachine huren bij L.A.W. Tol B.V.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels en graafmachines door heel Nederland. Onze machines worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd, zodat u altijd kunt rekenen op een veilige en betrouwbare machine. Ons ervaren team staat bovendien klaar om u te voorzien van advies en ondersteuning tijdens het gebruik. Direct deze elektrische shovel huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op.

Graafmachine huren

Contact opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.