Elektrische graafmachines

elektrische graafmachine shovel

Elektrische graafmachine of shovel huren?

Elektrische shovel of graafmachine huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse 100% elektrische shovels en elektrische gravers. Door de toenemende vraag voor emissievrij grondverzet en met het oog op de toekomst, investeren wij de komende jaren in duurzame oplossingen. Onze (elektrische) grondverzetmachines zijn in te huren met machinist, maar ook zonder machinist. Naast elektrische machines verhuren we ook elektrische uitrustingstukken, waaronder een elektrische trilplaat en trilstamper. Meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen

100% elektrische shovels

Ons verhuuraanbod bestaat uit verschillende soorten elektrische shovels. Zo beschikken wij over een elektrische mini shovel van het merk Giant en daarnaast ook over twee grote shovels van het merk XCMG. De XCMG shovels zijn 100% elektrisch en behoren tot de nieuwe generatie shovels. Deze zero-emission shovels zijn ontworpen met geavanceerde technologie die betrouwbaarheid, hoge efficiëntie, energiebesparing en milieubescherming biedt. De XC968-EV shovel biedt een werkcapaciteit van 6 tot 8 uur en is geconfigureerd met een 282kW·h lithiumbatterij. Ook de XC918-EV heeft een lange batterijduur en kan, afhankelijk van de werkzaamheden, 6 tot 8 uur lang functioneren. Zodra de batterij leeg is, kan de machine binnen 50 minuten weer volledig worden opgeladen. Naast dat shovels emissievrij zijn, zorgen deze ook voor minder geluidsoverlast dan traditionele wielladers. De elektrische shovels zijn geschikt voor verschillende bouw- en load and carry werkzaamheden. Meer weten over deze elektrische shovels? Neem contact met ons op.

Elektrische machines

Elektrische shovel XCMG huren

Elektrische shovel of graafmachine huren bij L.A.W. Tol B.V.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels en graafmachines door heel Nederland. Onze machines worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd, zodat u altijd kunt rekenen op een veilige en betrouwbare machine. Ons ervaren team staat bovendien klaar om u te voorzien van advies en ondersteuning tijdens het gebruik. Direct deze elektrische shovel huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op.

Graafmachine huren

Contact opnemen

Elektrische shovel of graafmachine voor emissievrij grondverzet

Bent u op zoek naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor uw grondverzetprojecten? Bij ons verhuurbedrijf bieden wij elektrische graafmachines en shovels aan die emissievrij werken. Deze innovatieve machines combineren krachtige prestaties met duurzaamheid. Een van de grootste voordelen van elektrische shovels en graafmachines is hun milieuvriendelijkheid. In tegenstelling tot traditionele dieselvarianten stoten elektrische machines geen schadelijke uitlaatgassen uit. Ze werken volledig op elektriciteit, waardoor de CO2-uitstoot aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien zijn elektrische machines vaak stiller in gebruik, waardoor ze geschikt zijn voor werkzaamheden in geluidsgevoelige gebieden.

Elektrische shovel prestaties

Onderschat de kracht van elektrische shovels en graafmachines niet. Deze machines bieden indrukwekkende prestaties. In onze verhuurvloot beschikken wij over verschillende types elektrische shovels. Van elektrische mini shovels tot een 19 tons elektrische shovel. De grootste shovel biedt een werkcapaciteit van 8 uur, waardoor deze een hele werkdag mee kan draaien (afhankelijk van de werkzaamheden). Daarnaast laadt dit type shovel binnen 50 minuten weer volledig op, met behulp van een mobiele externe snellader. Meer weten over de prestaties van onze elektrische shovels? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is emissievrij grondverzet?

Emissievrij grondverzet verwijst naar het uitvoeren van graaf- en verplaatsingswerkzaamheden zonder de uitstoot van schadelijke emissies in de atmosfeer. In traditionele grondverzetmachines, zoals shovels en graafmachines die op diesel werken, komt bij de verbranding van dieselbrandstof schadelijke stoffen zoals koolstofdioxide (CO2), stikstofoxiden (NOx) en fijnstof vrij. Bij emissievrij grondverzet worden daarentegen elektrische machines gebruikt die volledig op elektriciteit werken. Deze machines gebruiken geen fossiele brandstoffen en stoten daarom geen schadelijke emissies uit tijdens hun werking.

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.