machine transport zwaar transport

Machine transport

Op zoek naar transport voor uw machine of onze gehuurde machines? Wij transporteren dagelijks graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen, maar ook buitenmaatse ladingen als constructie segmenten. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts, waardoor elke vracht veilig wordt afgehandeld.

Vrachtwagen met kraan en chauffeur huren

Met meer dan 50 jaar ervaring in het verhuren van onder andere kranen met machinisten, zijn wij ook op het gebied van transport een ervaren en betrouwbare partner. Doordat wij zowel de machine, chauffeur als vrachtwagen in huis hebben, zijn wij in staat een complete dienstverlening te bieden. Van machine tot aan transport. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Direct contact opnemen

Divers wagenpark voor transport

We beschikken over een uitgebereid wagenpark dat bestaat uit drie-assige euro diepladers met een laadvermogen tot 60 ton,  semi diepladers met een laadvermogen tot 35 ton en een bakwagen met een laadvermogen tot 17 ton.

Naast deze wagens voor zwaar transport hebben we ook 3 kieptrailers met een laadvermogen van 28 m³ of 32 ton en 3 MAN knijperwagens met een laadvermogen van 17 ton uitgerust met een autolaadkraan van 19 ton/meter en hydraulische zijborden.

Alle vrachtauto’s beschikken over een euro 5 motor of hoger, zodat wij ook binnen de milieuzones onze kwaliteit kunnen garanderen.

Bekijk de transportmogelijkheden

Transportmogelijkheden

Machine transport over de grens

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van alle soorten machines. Dankzij ontheffingen binnen Europa kunnen we ook bestemmingen over de grens bereiken. Het wagenpark is divers en vrijwel elke machine kan door de deskundige chauffeurs afgeleverd worden.

Hoofdvestiging in Zuid-Holland

Wij hebben een hoofdvestiging in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Vanuit deze vestiging is zowel het havengebied van Rotterdam als het havengebied van Antwerpen zeer toegankelijk. Hiernaast beschikken wij ook over een vestiging in Zwijndrecht, gelegen aan de A16. Door deze locatie is een snelle reactie tijd binnen het Rijnmondgebied mogelijk.

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.