Semi dieplader huren

Semi dieplader huren

Heeft u een semi dieplader nodig voor uw transport? Wij vervoeren onze machines door heel Nederland en kunnen zonder problemen uw vracht vervoeren tegen scherpe tarieven. Neem contact op voor meer informatie over onze transportprijzen.

Direct contact opnemen

4 semi diepladers met een groot laadvermogen

De laadruimte van onze semi diepladers bevindt zich aan de achterkant van de oplegger over de achterste assen. Hierdoor kan een hoger tonnage aan lading meegenomen worden en dus ideaal voor het vervoeren van graafmachines of andere type machines. Doordat er boven de assen wordt geladen, kunnen minder hogere machines worden opgeladen dan bij een euro dieplader.

Bekijk de transportmogelijkheden
Semi Diepladers transport

Ontheffingen in binnen- en buitenland

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van alle soorten machines. Ontheffingen in het buitenland maken het mogelijk om ook voor bestemmingen over de grens te schakelen. Het wagenpark is divers en vrijwel elke machine kan door de deskundige chauffeurs afgeleverd worden.

Hoofdvestiging in Zuid-Holland

Wij hebben een hoofdvestiging in Piershil, gelegen in Zuid-Holland. Vanuit deze vestiging is zowel het havengebied van Rotterdam als het havengebied van Antwerpen zeer toegankelijk. Hiernaast beschikken wij ook over een vestiging in Zwijndrecht, gelegen aan de A16. Door deze locatie is een snelle reactie tijd binnen het Rijnmondgebied mogelijk.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.