Rupskraan huren

Rupskraan huren

Wilt u een rupskraan huren? Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor de verhuur van rupskranen door heel Nederland.

Uitgebreid machinepark met rupskranen

In ons uitgebreide machinepark bevinden zich diverse rupskranen van het merk CASE. Beginnend bij een 13 ton rupskraan tot aan een 40 ton rupskraan. De rups graafmachines zijn in te huren met overdrukcabine en zijn tevens uitgerust met het innovatieve Trimble Earthworks GPS systeem. Daarnaast zijn een aantal rupskranen ook voorzien van Last Moment Beveiliging, dit zorgt voor stabiliteit. Zo kan er veilig en nauwkeurig te werk worden gegaan. Naast rupskranen verhuren wij ook mobiele kranen.

Direct contact opnemen

Onze Rupskranen

Rupskraan huren met machinist

Wilt u een rupskraan huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een rupskraan.

Bekijk onze modellen
Rupskraan huren met machinist
Rupskraan zonder bediening

Rupsgraafmachine huren zonder bediening

Al een aantal jaren worden onze rupsgraafmachines ook zonder machinist verhuurd om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen. De rupskranen zijn hierdoor flexibel in te huren voor de gewenste periode. Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de graafmachine kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Bekijk onze modellen

Transport op maat

Ook voor het transport van rupskranen zij wij een betrouwbare partner. Dagelijks vervoeren wij met onze vrachtwagens de machines naar de gewenste locatie. Eigen vrachtwagens zijn voor ons een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening. Op deze manier kunnen wij een complete dienst aanbieden van machine tot aan transport.

Wij vervoeren onder andere graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen. Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden
Rupskraan met transport
rupskraan huren met LMB

Rupskranen met LMB

De rupsgraafmachines zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB).

Het LMB (Last Moment Beveiliging) is speciaal ontwikkeld voor graafmachines en wordt gebruikt om overbelasting van de machine tegen te gaan.

Het LMB systeem wordt door de machinist bediend via een touchscreen die in de graafmachine aanwezig is. Hierop kan de actuele last en toegestane vlucht worden uitgelezen. Verder kan de machinist verschillende hijsprogramma’s selecteren om de machine zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Trimble Earthworks GPS systeem

Met het Trimble GPS systeem wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Door het gebruik van GPS kan de machinist vanuit zijn cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen en daardoor nauwkeurig de graafmachine bedienen. Via de interface kan de machinist zijn persoonlijke voorkeuren en werkwijzen aanpassen voor een optimale controle van het systeem.

Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. Door het Trimble Earthworks GPS systeem wordt er een hogere niveau bereikt qua bediening van de machine en wordt het project in een kortere tijd afgeleverd.

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.