Rupskraan huren

Rupskraan huren

Wilt u een rupskraan huren? Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor de verhuur van rupskranen door heel Nederland.

Uitgebreid machinepark met rupskranen

In ons uitgebreide machinepark bevinden zich diverse rupskranen van verschillende groottes en met diverse capaciteiten. Beginnend bij een 13 ton rupskraan tot aan 40 ton rupskranen. Zo is er voor ieder project de juiste kraan. Wij verhuren onze rupskranen voor zowel korte- als lange termijn trajecten, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Daarnaast kunnen onze rupskranen worden ingehuurd met één van onze machinisten, maar ook als losse machine. Naast rupsgraafmachines verhuren we ook mobiele kranen.

Direct contact opnemen

Onze Rupskranen

Rupsgraafmachines voor ieder project

Met een uitgebreid aanbod aan rupskranen, kunnen wij aan de behoeften van verschillende soorten projecten voldoen. Of u nu een kleine of grote rupskraan nodig heeft, wij hebben de juiste rupskraan in huis. Aanvullend beschikken wij over diverse rupsgraafmachines die uitgerust zijn met Last Moment Beveiliging, overdrukcabines en het innovatieve Trimble Earthworks GPS systeem. Zo kan er veilig, nauwkeurig en efficiënt te werk worden gegaan. Wilt u meer informatie over het huren van een rupskraan? Ons team van ervaren professionals staat altijd voor u klaar om u te adviseren over de beste rupskraan voor uw specifieke project.

Bekijk onze modellen
Rupskraan huren met machinist rupskraan verhuur
Rupskraan huren rupsgraafmachine huren

Rupskraan huren met machinist

Naast het verhuren van onze rupskranen, bieden wij ook ervaren machinisten aan om de machine voor u te bedienen. Onze machinisten zijn getraind en VCA gecertificeerd om onze rupskranen op een veilige en efficiënte manier te bedienen, wat ervoor zorgt dat uw project soepel verloopt. Al onze machinisten ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring en zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Bekijk onze modellen

Rupsgraafmachine huren zonder bediening

Al een aantal jaren worden onze rupsgraafmachines ook zonder machinist verhuurd om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen. De rupskranen zijn hierdoor flexibel in te huren voor de gewenste periode. Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de graafmachine kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Bekijk onze modellen
Rupskraan huren met machinist rupskraan verhuur
graafmachine huren rupskraan huren

Rupskranen met LMB

De rupsgraafmachines zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB). Het LMB (Last Moment Beveiliging) is speciaal ontwikkeld voor graafmachines en wordt gebruikt om overbelasting van de machine tegen te gaan.

Het LMB systeem wordt door de machinist bediend via een touchscreen die in de graafmachine aanwezig is. Hierop kan de actuele last en toegestane vlucht worden uitgelezen. Verder kan de machinist verschillende hijsprogramma’s selecteren om de machine zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Lees meer over LMB

Rupsgraafmachine met Trimble Earthworks GPS systeem

Met het Trimble GPS systeem wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan. Door het gebruik van GPS kan de machinist vanuit zijn cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen en daardoor nauwkeurig de graafmachine bedienen. Via de interface kan de machinist zijn persoonlijke voorkeuren en werkwijzen aanpassen voor een optimale controle van het systeem.

Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. Door het Trimble Earthworks GPS systeem wordt er een hogere niveau bereikt qua bediening van de machine en wordt het project in een kortere tijd afgeleverd.

Lees meer over Trimble GPS
rupskraan huren met transport

Rupskraan huren met transport

Ook voor het transport van rupskranen zij wij een betrouwbare partner. Dagelijks vervoeren wij met onze vrachtwagens de machines naar de gewenste locatie. Eigen vrachtwagens zijn voor ons een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening. Op deze manier kunnen wij een complete dienst aanbieden van machine tot aan transport.

Wij vervoeren onder andere graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen. Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.