Mobiele kraan huren

Mobiele kraan huren

Wilt u een mobiele kraan huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mobiele graafmachines en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor mobiele graafmachine verhuur door heel Nederland. Wij verhuren onze graafmachines met machinist, maar ook zonder machinist. Daarnaast verzorgen wij ook het transport van onze machines.

Diverse mobiele kranen

Wij beschikken over diverse mobiele graafmachines van 6 ton t/m 21 ton. De mobiele kranen zijn beschikbaar met overdrukcabine, vonkenvanger, GPS, Last Moment beveiliging en tevens met uitrustingstukken. Naast mobiele graafmachines verhuren wij ook rupskranen, minigravers en midigravers.

Direct contact opnemen

Onze Mobiele Kranen

Mobiele kraan huren met machinist

Wilt u een mobiele graafmachine huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een mobiele kraan. Benieuwd naar de prijs voor een mobiele kraan huren met machinist? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze modellen
Mobiele Graafmachine met Machinist
Mobiele kraan huren mobiele graafmachine verhuur

Mobiele kraan huren zonder machinist

Al een aantal jaren worden onze mobiele kranen ook zonder machinist verhuurt om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de graafmachine kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Bekijk onze modellen

Mobiele graafmachines met GPS

Met het Trimble GPS systeem wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Door het gebruik van GPS kan de machinist vanuit zijn cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen en daardoor nauwkeurig de graafmachine bedienen. Via de interface kan de machinist zijn persoonlijke voorkeuren en werkwijzen aanpassen voor een optimale controle van het systeem.

Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. Door het Trimble Earthworks GPS systeem wordt er een hogere niveau bereikt qua bediening van de machine en wordt het project in een kortere tijd afgeleverd.

Mobiele Graafmachine met LMB huren mobiele kraan verhuur

Mobiele kranen met LMB

De mobiele graafmachines zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met Last Moment Beveiliging (LMB). Het LMB (Last Moment Beveiliging) is speciaal ontwikkeld voor graafmachines en wordt gebruikt om overbelasting tegen te gaan.

Het LMB systeem wordt door de machinist bediend via een touchscreen die in het dashboard van de graafmachine aanwezig is. Hierop kan de actuele last en toegestane vlucht worden uitgelezen. Verder kan de machinist verschillende hijsprogramma’s selecteren om de machine zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Bekijk onze modellen

Transport op maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden
Mobiele Graafmachine met Transport mobiele kraan verhuur
mobiele graafmachine huren mobiele kraan verhuur

Mobiele kraan verhuur bij L.A.W. Tol B.V.

Een goede service en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze mobiele kranen en andere grondverzetmachines worden jaarlijks gekeurd en daarnaast worden ze regelmatig gecheckt en onderhouden. Advies nodig welke mobiele kraan het beste past binnen uw project of benieuwd wat het kost om een mobiele kraan te huren? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contact Opnemen

Welke mobiele kraan heb ik nodig?

Bij het kiezen van de juiste mobiele kraan zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden.

Projectvereisten

Het is van belang dat de mobiele kraan aansluit bij de projectvereisten. Overweeg hierbij het type lading dat moet worden verplaatst, het gewicht, reikwijdte en de omgevingsfactoren waarin de kraan zal worden gebruikt. Mobiele kranen bieden over het algemeen wendbaarheid en mobiliteit en zijn geschikt voor verschillende terreinen en werkomstandigheden. Bij werkzaamheden op verontreinigd terrein raden we aan om een mobiele kraan te huren met overdrukcabine, hierdoor worden giftige stoffen uitgefilterd en kan de machinist veilig te werk gaan. Verder zijn de meeste mobiele kranen voorzien van het innovatieve Trimble GPS systeem, hierdoor kunnen graafwerkzaamheden nauwkeurig en efficiënt worden uitgevoerd.

Hijsvermogen

Ook het hijsvermogen speelt een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste mobiele kraan. Het is essentieel om de hefcapaciteit van e mobiele kraan af te stemmen op het gewicht van de lading. Zorg ervoor dat de kraan het maximale gewicht van je lading veilig zonder overbelasting. Onze machinisten zijn TCVT gecertificeerd, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden. Daarnaast zijn de meeste mobiele kranen voorzien van Last Moment Beveiliging, wat gebruikt wordt om overbelasting tegen te gaan.

Uitrustingstukken

Controleer welke uitrustingsstukken benodigd zijn voor de werkzaamheden. Afhankelijk van je project kunnen bepaalde hulpstukken, zoals jibs of grijpers, de functionaliteit van de kraan uitbreiden en de efficiëntie vergroten.

Het kiezen van de juiste mobiele kraan voor een project is van essentieel belang om de efficiëntie en veiligheid te waarborgen. Deskundig advies nodig voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor welke projecten is een mobiele kraan geschikt?

Mobiele graafmachines zijn een veelzijdig en efficiënt hulpmiddel voor vele bouw- en grondverzetprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van wegen, het aanleggen van waterleidingen of het verwijderen van grond, mobiele graafmachines zijn het perfecte gereedschap. Dankzij hun capaciteit en mobiliteit kunnen ze voor diverse bouwprojecten worden ingezet.  In ons machinepark beschikken we over diverse mobiele kranen. Van kleine mobiele kranen van 6 ton tot grote mobiele kranen. Onze grootste mobiele kraan is een Doosan mobiele kraan van 21 ton. Onze mobiele kranen zijn ze uitgerust met geavanceerde technologieën zoals GPS-navigatie en automatische bediening, waardoor ze veiliger en efficiënter kunnen werken. Verder kunnen de mobiele kranen ingehuurd worden met overdrukcabine en uitrustingstukken. Benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem contact met ons op.

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.