Mobiele Graafmachine met LMB huren mobiele kraan verhuur

Last Moment Beveiliging

Kraan huren met LMB? In ons uitgebreide machinepark beschikken we over diverse graafmachines die voorzien zijn van Last Moment Beveiliging. LMB biedt stabiliteit van de machine en daarbij ook veiligheid voor de machinist en omstanders.

LMB kraan huren

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare en gespecialiseerde partner voor de verhuur van grondverzetmachines. Wij verhuren rupskranen en mobiele kranen met LMB, maar ook diverse shovels. Benieuwd naar de mogelijkheden van de LMB kraan of shovel? Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Direct contact opnemen

Wat is Last Moment Beveiliging?

Het LMB (Last Moment Beveiliging) is speciaal ontwikkeld voor graafmachines en wordt gebruikt om overbelasting tegen te gaan. Door deze techniek kunnen zwaardere werkzaamheden veilig worden uitgevoerd, zonder dat de kraan kan omvallen.

Hoe werkt LMB op een kraan of shovel?

Het systeem calculeert de werkruimte en blokkeert onveilige bewegingen. Het LMB systeem wordt door de machinist bediend via een touchscreen die in het dashboard van de graafmachine aanwezig is. Hierop kan de actuele last en toegestane vracht worden uitgelezen. Verder kan de machinist verschillende hijsprogramma’s selecteren om de machine zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Bekijk onze modellen
LMB kraan

Machines met LMB

Contact opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.