Trimble GPS voor Graafmachines

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Het nieuwe Trimble Earthworks GPS systeem is een applicatie speciaal gebouwd voor Android besturingssystemen en ontwikkeld met de feedback van o.a. graafmachinisten in Nederland. Hierbij hebben wij ook onze steentje bijgedragen aan het verbeteren van deze technologie om het gebruik van het GPS nog verder te vereenvoudigen.

Via de interface kan de machinist zijn persoonlijke voorkeuren en werkwijzen aanpassen voor een optimale controle van het systeem en uiteindelijk van de graafmachine. Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. De machinisten kunnen door de inzet van GPS, vanuit de cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen.

Door het Trimble Earthworks GPS systeem wordt er een hogere niveau bereikt qua bediening van de machine met als resultaat een hoge nauwkeurigheid en wordt het project in een kortere tijd afgeleverd.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

 

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.