bouwrijp-maken-goedereede-law-tol

Trimble GPS voor graafmachines

Graafmachine met GPS huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse machines die voorzien zijn met GPS. Met het Trimble GPS systeem wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan. Door het gebruik van GPS kan de machinist vanuit zijn cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen en daardoor nauwkeurig de graafmachine bedienen.

Wij verhuren zowel rupskranen als mobiele kranen met GPS. Daarnaast verhuren wij ook shovels, long reach kranen en bulldozers met GPS. Direct een graafmachine of andere machine huren met GPS? Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Direct contact opnemen

Trimble Earthworks GPS systeem

Het nieuwe Trimble Earthworks GPS systeem is een applicatie speciaal gebouwd voor Android besturingssystemen en ontwikkeld met de feedback van o.a. graafmachinisten in Nederland. Hierbij hebben wij ook onze steentje bijgedragen aan het verbeteren van deze technologie om het gebruik van het GPS nog verder te vereenvoudigen.

Via de interface kan de machinist zijn persoonlijke voorkeuren en werkwijzen aanpassen voor een optimale controle van het systeem en uiteindelijk van de graafmachine. Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. De machinisten kunnen door de inzet van GPS, vanuit de cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen.

Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. Door het Trimble Earthworks GPS systeem wordt er een hoger niveau bereikt qua bediening van de machine en wordt het project in een kortere tijd afgeleverd.

Graafmachine met GPS huren

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor de verhuur en transport van grondverzetmachines. Een graafmachine of andere grondverzetmachine met GPS kan bij ons gehuurd worden met machinist, maar ook zonder machinist. Wij verhuren onze graafmachines met GPS door heel Nederland en voorzien daarnaast ook het transport van onze machines.

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht onze GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden.

Graafmachine huren

Graafmachines met GPS

Contact opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.