Trilblok huren

Trilblok Huren

Wilt u een trilblok huren? Wij hebben een breed aanbod aan uitrustingsstukken en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van uitrustingsstukken/aanbouwdelen door heel Nederland.

De trilblokken zijn met name populair bij het slaan van houten palen en damwanden en het aantrillen van sleuven en putten.

Direct contact opnemen

Trilblok voor Graafmachine

Wilt u een trilblok huren met graafmachine? Door middel van het snelwisselsysteem kan er gemakkelijk een hydraulische koppeling worden gemaakt met de graafmachine. Hierdoor kunnen de machinisten altijd met een veilige koppeling de graafmachine bedienen.

Daarnaast hebben onze machinisten ruime ervaring in het bedienen van graafmachines met trilblokken, waardoor uw project met de juiste deskundigheid kan worden uitgevoerd.

Losse Trilblok Huren

Losse Trilblok Huren

Onze trilblokken zijn ook los te huur. Wij hebben een groot aanbod van trilblokken om altijd aan de vraag in de markt te kunnen voldoen. Daarnaast worden onze trilblokken netjes onderhouden door onze technisch dienst en wordt er jaarlijks een keuring uitgevoerd om alle uitrustingsstukken weer voor veilig gebruik in te kunnen zetten.

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, uitrustingsstukken, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden
Trilblok Huren met Transport
Trilblok Modellen

Trilblokken modellen

Trilblok: CW 00 en CW 0
Trilblok: CW 10
Trilblok: CW 20-30
Trilblok met klem
Trilblok met klem: CW 20-30

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.