rupskraan huren met transport

Zwaar transport

Met meer dan 50 jaar ervaring in de verhuur en transport van grondverzetmachines, zijn wij een betrouwbare partner  voor zwaar transport. Wij transporteren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen, maar ook buitenmaatse vrachten als constructie segmenten. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door onze gespecialiseerde chauffeurs, waardoor elke vracht veilig wordt afgehandeld.

Speciaal transport nodig?

Ons wagenpark staat continue in ontwikkeling en wordt regelmatig uitgebreid, zodat we onze klanten flexibel kunnen bedienen. Met diverse vrachtwagens en diepladers bieden wij zowel machine transport als exceptioneel transport. Voor ieder vraagstuk is er een oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct contact opnemen

Divers wagenpark

We beschikken over een divers wagenpark dat bestaat uit drie-assige euro diepladers met een laadvermogen tot 60 ton,  semi diepladers met een laadvermogen tot 35 ton en een bakwagen met een laadvermogen tot 17 ton.

Naast deze wagens voor speciaal transport, hebben we ook kieptrailers met een laadvermogen van 28 m³ of 32 ton en MAN knijperwagens met een laadvermogen van 17 ton uitgerust met een autolaadkraan van 19 ton/meter en hydraulische zijborden.

Alle vrachtauto’s beschikken over een euro 5 motor of hoger, zodat wij ook binnen de milieuzones onze kwaliteit kunnen garanderen.

Bekijk de transportmogelijkheden
machine transport zwaar transport benelux

Ontheffingen in Duitsland en België

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van alle soorten machines. Ontheffingen in Duitsland en België maken het mogelijk om ook voor bestemmingen over de grens te schakelen. Het wagenpark is divers en vrijwel elke machine kan door de deskundige chauffeurs afgeleverd worden.

Exceptioneel transport in Nederland

Wij zijn gevestigd in Piershil, gelegen in Zuid-Holland. Vanuit deze vestiging is zowel het havengebied van Rotterdam als het havengebied van Antwerpen zeer toegankelijk. Hiernaast beschikken wij ook over een vestiging in Zwijndrecht, gelegen aan de A16. Door deze locatie is een snelle reactie tijd binnen het Rijnmondgebied mogelijk. Naast deze regio’s bieden wij ook speciaal transport voor andere delen van Nederland, waaronder regio Noord-Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.