midigraver-huren-law-tol-bv

Midigraver huren

Wilt u een midigraver huren? Wij bieden een divers aanbod van midigravers, variërend van 6 ton t/m 8 ton gravers. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn dé specialist voor het verhuren van graafmachines in de GWW-branche door heel Nederland.

Krachtige midigravers

Onze midigravers zijn veelzijdige machines die gemakkelijk kunnen voortbewegen op bouwplaatsen. Zo zijn onze krachtige midigravers ideaal voor het verplaatsen van grond, zand, puin of andere materialen. De midigravers zijn optioneel in te huren met overdrukcabine en diverse uitrustingstukken. Daarnaast zijn de 7 ton en 8 ton midigravers voorzien van Trimble Earthwork GPS.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op of vul de offerteaanvraag in.

Midigraver huren

Midigravers modellen

Midigraver huren met machinist

Wilt u een midigraver huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een midigravers.

midigraver-huren-law-tol-bv

Midigraver huren zonder machinist

Ook is het mogelijk om een midigraver te huren zonder machinist. Beschikt u over eigen transport? Dan kan de midigraver opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Heeft u wel transport nodig voor de midigraver? Ook daarin voorzien wij u graag met onze transportmogelijkheden.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de midigraver kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Machine transport

Naast de verhuur van midigravers en andere machines, voorzien wij onze klanten ook dagelijks in het transport van machines door heel Nederland. Eigen vrachtwagens zijn voor ons een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we de klant van machine tot aan het transport kunnen ontzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.