Charter Transport

Op zoek naar passend charter transport? Wij, als modern transportbedrijf, bieden logistieke diensten voor verschillende transportbedrijven als charter. Met diverse 3-assige trekkers voor alle mogelijke goederen, zowel losgestorte als stukgoederen tot pallets, is uw transport bij ons in goede handen.

Betrouwbare partner voor charter transport

Met meer dan 50 jaar ervaring in het verhuren van onder andere graafmachines met machinisten, zijn wij ook op het gebied van transport een ervaren en betrouwbare partner. Met diverse transportmogelijkheden in huis, inclusief chauffeur, bieden wij transport op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Direct contact opnemen

Ontheffingen in binnen- en buitenland

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van alle soorten goederen en machines. Ontheffingen in het buitenland maken het mogelijk om ook voor bestemmingen over de grens te schakelen. Het wagenpark is divers en vrijwel elke goederen en machine kan door de deskundige chauffeurs afgeleverd worden.

Hoofdvestiging in Zuid-Holland

Wij hebben een hoofdvestiging in Piershil, gelegen in Zuid-Holland. Vanuit deze vestiging is zowel het havengebied van Rotterdam als het havengebied van Antwerpen zeer toegankelijk. Hiernaast beschikken wij ook over een vestiging in Zwijndrecht, gelegen aan de A16. Door deze locatie is een snelle reactie tijd binnen het Rijnmondgebied mogelijk.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.