Long Reach Kraan Huren

Long reach kraan huren

Wilt u een long reach kraan huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van long reach kranen en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland.

De long reach kranen zijn er speciaal voor het lange en diepe werk. Deze kranen zijn te huur met een een bereik van 21 meter, 18 meter en 16 meter. De graafmachines kunnen worden uitgerust met Trimble 3D GPS met radio, N-Trip of 06-GPS, zodat elk project nauwkeurig uitgevoerd kan worden. Ook beschikken deze kranen over extra functies zoals het werken met een kantelstuk, bagger/overslagknijper, etc.

Direct contact opnemen

Onze Long Reach Kranen

Long Reach Kraan met Machinist

Wilt u een long reach kraan huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een long reach kranen.

Bekijk onze modellen
Long Reach Kraan met Machinist
Long Reach zonder Bediening

Long Reach zonder Bediening

Al een aantal jaren worden onze long reach kranen ook zonder machinist verhuurt om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de long reach kranen kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Bekijk onze modellen

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden
Long Reach met Transport
Long Reach met LMB

Long Reach Kraan met LMB

De long reach kranen zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB).

Het LMB (Last Moment Beveiliging) is speciaal ontwikkeld voor graafmachines en wordt gebruikt om overbelasting tegen te gaan.

Het LMB systeem wordt door de machinist bediend via een touchscreen die in het dashboard van de graafmachine aanwezig is. Hierop kan de actuele last en toegestane vlucht worden uitgelezen. Verder kan de machinist verschillende hijsprogramma’s selecteren om de machine zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Bekijk onze modellen

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Door het gebruik van GPS kan de machinist vanuit zijn cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen en daardoor nauwkeurig de graafmachine bedienen. Via de interface kan de machinist zijn persoonlijke voorkeuren en werkwijzen aanpassen voor een optimale controle van het systeem.

Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. Door het Trimble Earthworks GPS systeem wordt er een hogere niveau bereikt qua bediening van de machine en wordt het project in een kortere tijd afgeleverd.

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.