Rupskraan 40 ton long reach

Long Reach kraan 40 ton huren

Ook voor het huren van een 40 tong long reach rupskraan zijn wij uw betrouwbare partner. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse rupskranen, waaronder ook de 40 ton long reach rupskraan. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de expert in graafmachineverhuur. De 40 ton long reach rupskraan kan gehuurd worden met machinist, maar ook als losse machine zonder machinist. De 40 ton long reach rupskraan heeft een werkbereik van 21 meter en is voorzien van een brede bak en dieplepel.

Uitgerust met overdrukcabine

De 40 ton long reach rupskraan is in te huren met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen niet de cabine kunnen indringen en de machinist veilig te werk gaan. Wij raden de overdrukcabine aan bij het graafwerkzaamheden in vervuilde grond, zoals asbest.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK CASE CE
MODEL CX370D
EMMISSIENORM STAGE V
EIGEN GEWICHT 38.200 kg
BREEDTE 3200 mm
LENGTE 11170 mm
TRANSPORTHOOGTE 3470 mm
BAKINHOUD 900 l

40 ton long reach rupskraan huren met machinist

De 40 ton long reach rupskraan huren met machinist? Wij hebben gekwalificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

40 ton long reach rupskraan huren zonder machinist

De 40 ton long reach rupskraan huren zonder machinist? Wij verhuren ook losse machines. Indien u ook voorzien bent in eigen transport, kan de desbetreffende rupskraan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem, wij bieden passend transport. Voor alle mogelijkheden, neem contact op of vul de offerteaanvraag in.

40 ton long reach rupskraan met uitrustingstukken

De 40 ton long reach rupskraan huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark beschikken we ook over een ruim aanbod aan uitrustingstukken. De 40 ton long reach rupskraan wordt standaard verhuurd met dieplepel en brede bak of riekbak. Ook kan de 40 ton long reach rupskraan gehuurd worden met overdrukcabine en GPS. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Contact

Meer informatie over onze rupskranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.