Wieldumpers

Wieldumper huren

Wieldumper huren? Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van machineverhuur. Wij verhuren wieldumpers met machinist, maar ook als losse machine. Wieldumpers zijn ideaal inzetbaar bij het verplaatsen van grond, zand of puin en daardoor de perfecte oplossing voor veel infra- en bouwprojecten. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse wieldumpers, variërend in laadvermogen. Zo is er voor ieder project een bijpassende wieldumper.

Wieldumper met het gewenste laadvermogen

Ons wieldumper aanbod bestaat uit diverse modellen met verschillende capaciteiten. Van 2 m3 wieldumpers tot 6 m3 wieldumpers. Afhankelijk van de werkzaamheden is er een bijpassende wieldumper met het gewenste laadvermorgen. Onze experts adviseren u graag welke wieldumper u het beste kunt huren. Neem vrijblijvend telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Wieldumper huren

Onze wieldumpers

wieldumper huren wieldumper verhuur

Wieldumper huren met of zonder machinist

De wieldumper kan gehuurd worden als losse machine, maar ook met een machinist.  Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Wieldumper transport

Ook transport benodigd voor de wieldumper? Naast de verhuur van wieldumpers en andere grondverzetmachines, voorzien wij ook in het transport. Zo kunnen wij een full service dienstverlening aanbieden, van wieldumper met machinist tot aan het vervoer. Wij vervoeren onze machines door heel Nederland. Voor alle mogelijkheden, neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Bekijk onze transportmogelijkheden
wieldumper huren

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.