Wieldumpers

Wieldumper huren

Wieldumper huren? Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van machineverhuur.  Wij verhuren wieldumpers met machinist, maar ook als losse machine. Aansluitend voorzien wij in het transport van onze wieldumpers.

Wieldumpers met het gewenste laadvermogen

In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse wieldumpers, variërend in laadvermogen. Van 2 m3 wieldumpers t/m 6 m3 wieldumpers. Wilt u direct een wieldumper huren? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden of vul onderstaande offerteaanvraag in. Naast wieldumpers verhuren we ook rupsdumpers.

Wieldumper huren

Onze wieldumpers

Wieldumper huren met of zonder machinist

De wieldumper kan gehuurd worden als losse machine, maar ook met een machinist.  Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Wieldumper transport

Ook transport benodigd voor de wieldumper? Naast de verhuur van wieldumpers en andere grondverzetmachines, voorzien wij ook in het transport. Zo kunnen wij een full service dienstverlening aanbieden, van wieldumper met machinist tot aan het vervoer. Wij vervoeren onze machines door heel Nederland. Voor alle mogelijkheden, neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.