rupsdumpers-law-tol

Rupsdumper huren

Een rupsdumper huren? Voor het huren van een rupsdumper met of zonder machinist bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van machineverhuur en transport door heel Nederland. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij naast mobiele kranen, shovels en rupskranen ook over diverse rupsdumpers. Direct een rupsdumper huren? Neem telefonisch contact op of vul onderstaande contactformulier in.

Soorten rupsdumpers

In ons machinepark is er de keuze uit verschillende maten rupsdumpers, namelijk de 1 kuub rupsdumper, 2 kuub rupsdumper en 5 kuub rupsdumper. Naast rupsdumpers verhuren wij ook wieldumpers.

Rupsdumper huren

Onze Rupsdumpers

rupsdumper 5 kuub

Rupsdumper met machinist

Wilt u een rupsdumper huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van onze machines.

Rupsdumper huren zonder machinist

Naast de verhuur van rupsdumper met machinist, is het ook mogelijk om een rupsdumper als losse machine te huren. Al een aantal jaren worden onze rupsdumpers ook zonder machinist verhuurd om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de rupsdumpers kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

rupsdumper met machinist
zelfladende rupsdumper

Rupsdumper met transport

Rupsdumper met passend transport? Geen probleem, met onze uitgebreide transportmogelijkheden voorzien wij ook op het gebied van machinetransport. Eigen vrachtwagens zijn dan ook een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening. Ontdek onze transportmogelijkheden of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.