rupsdumper huren

Rupsdumper huren

Wilt u een rupsdumper huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van rupsdumpers en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuren van rupsdumpers door heel Nederland.

Zelfladende rupsdumper

Onze zelfladende hydraulische rupsdumpers zijn voorzien van een kiepbak en zelfladende bak. Met de rupsbanden zijn deze machines ideaal  voor het verplaatsen van materiaal op elke type ondergrond.

mini rupsdumper huren
rupsdumper 5 kuub

Rupsdumper zonder bediening

Al een aantal jaren worden onze rupsdumpers ook zonder machinist verhuurd om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de rupsdumpers kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Rupsdumper met Machinist

Wilt u een rupsdumper huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van onze machines.

rupsdumper met machinist
zelfladende rupsdumper

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.