Kipper transport

Heeft u een kipper nodig? Met onze kipper aanhangers kunnen we uw vracht zonder problemen vervoeren tegen een scherp tarief.

Kipper aanhangwagen huren

Naast ons uitgebreide machinepark, beschikken wij ook over diverse transportmogelijkheden. Met vrachtwagens, diepladers, knijperwagens en kipper aanhangwagens verzorgen wij dagelijks het transport voor onze klanten. Een kipper aanhanger met vrachtwagen huren? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze transportprijzen en mogelijkheden.

Direct contact opnemen

Kieptrailers met een inhoud van 28 kuub

De opleggers van de kieptrailers hebben een inhoud van 28 kuub. Ideaal voor het vervoeren van los gestorte goederen als grind, grond, asfalt, puin en andere grondstoffen. Onze kippers zijn voorzien van een hydraulische PTO, waarmee de oplegger worden aangedreven.

Bekijk de transportmogelijkheden

Hoofdvestiging in Zuid-Holland

Wij hebben een hoofdvestiging in Piershil, gelegen in Zuid-Holland. Vanuit deze vestiging is zowel het havengebied van Rotterdam als het havengebied van Antwerpen zeer toegankelijk. Hiernaast beschikken wij ook over een vestiging in Zwijndrecht, gelegen aan de A16. Door deze locatie is een snelle reactie tijd binnen het Rijnmondgebied mogelijk.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.