Hoogwerker verhuur

hoogwerker huren hoogwerker verhuur

Hoogwerker huren?

Wilt u een hoogwerker huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken we over diverse hoogwerkers. Een hoogwerker is uitstekend geschikt voor werkzaamheden op grote hoogte. Of het nu gaat om het onderhouden van daken, het plaatsen van borden of het verwijderen van bomen, een hoogwerker maakt het werk een stuk veiliger en efficiënter. Bij ons kunt u een hoogwerker huren voor elke klus.

Genie hoogwerkers: kwaliteit en veiligheid

Onze hoogwerkers zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de meest recente veiligheidsnormen. Wij bieden hoogwerkers van het merk Genie. Je hebt hierbij de keuze uit een mobiele hoogwerker of een hoogwerker met rupsbanden. Hierdoor hebben wij altijd een passende oplossing voor uw werkzaamheden. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste hoogwerker voor uw specifieke project. Direct één van onze hoogwerkers huren? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Direct contact opnemen

Onze Hoogwerkers

Hoogwerker verhuur met machinist of zonder

De hoogwerker kan ingehuurd worden met óf zonder machinist. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gecertificeerd om veilig met de hoogwerkers om te gaan. Daarnaast worden al onze machines, waaronder ook onze hoogwerkers, jaarlijks gekeurd. Hierdoor waarborgen wij de veiligheid en betrouwbaarheid van onze machines.

Hoogwerker transport

Aanvullend verzorgen wij ook het transport voor onze hoogwerkers. Met eigen chauffeurs en vrachtwagens in huis, bieden wij transport op maat door heel Nederland. Op deze manier kunnen we voorzien in een een full-service dienstverlening, van machine en machinist tot aan transport. Indien u beschikt over eigen transport, kan de hoogwerker opgehaald worden op onze hoofdlocatie in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam.

hoogwerker huren hoogwerker verhuur
hoogwerker huren hoogwerker verhuur

Wat kost het huren van een hoogwerker?

Benieuwd naar de prijzen voor het huren van een hoogwerker bij L.A.W. Tol B.V.? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van de duur van de werkzaamheden zullen wij een op maat gemaakte offerte opstellen.

Prijzen opvragen

Hoogwerker verhuur bij L.A.W. Tol

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist in het verhuren van grondverzetmachines door heel Nederland. Dagelijks verhuren en vervoeren wij graafmachines, shovels, minigravers, bulldozers en andere machines door heel Nederland. Ook voor hoogwerker verhuur, bent u bij ons aan het juiste adres. Hoogwerker huren in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag of lokaal? Vrijwel alle locaties zijn mogelijk, afhankelijk van de duur van het project of werkzaamheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Hoogwerker transport

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.