Hoogwerker huren

Genie hoogwerker huren

Hoogwerker huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken we ook over hoogwerkers. Uitstekend geschikt voor hoge en zwaardere werkzaamheden. Wij beschikken over rups hoogwerkers en telescoophoogwerkers. Direct één van onze hoogwerkers huren? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Hoogwerker met of zonder machinist

De hoogwerker kan ingehuurd worden met óf zonder machinist. Daarnaast is er de keuze uit twee type hoogwerkers. Een traditionele hoogwerker op banden of een innovatieve rups hoogwerker. Allebei zijn ze van het merk Genie en bieden zowel kwaliteit als stabiliteit tijdens zware en hoge werkzaamheden. Al onze machines, waaronder ook onze hoogwerkers, worden jaarlijks gekeurd. Hierdoor waarborgen wij de veiligheid en betrouwbaarheid van onze machines.

Direct contact opnemen

Onze Hoogwerkers

Rups of telescoophoogwerker huren bij L.A.W. Tol

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist in het verhuren van machines door heel Nederland. Hoogwerker huren in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag of ergens anders? Vrijwel alle locaties zijn mogelijk, afhankelijk van de duur van het project of werkzaamheden.

Contact opnemen
rups hoogwerker huren
hoogwerker huren

Wat kost het huren van een hoogwerker?

Benieuwd naar de prijzen van het inhuren van een hoogwerker bij LAW Tol? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op basis van de duur van de werkzaamheden zullen wij een op maat gemaakte offerte opstellen.

Prijzen opvragen

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.