Dieplader huren

Dieplader huren

Heeft u een dieplader nodig voor uw zwaar transport? Wij vervoeren onze machines door heel Nederland en kunnen zonder problemen uw vracht vervoeren tegen scherpe tarieven. Neem contact op voor meer informatie over onze transportprijzen.

Direct contact opnemen

3 drie-assige euro diepladers

Ons wagenpark bestaat uit drie-assige euro diepladers met een laadvermogen tot 60 ton. Mede door de lage laadvloer zijn deze diepladers ideaal voor het vervoeren van zwaar transport als landbouw materieel, mobiele- en rupskranen.

De laadruimte van onze diepladers bevinden zich tussen de nek en de achterste assen. Doordat deze ruimte is verlaagd, kunnen hoge en zware machines vervoert worden. Dit is ideaal voor het vervoeren van landbouw materieel, rups- en mobiele-graafmachines.

Bekijk de transportmogelijkheden
Dieplader transport

Ontheffingen in binnen- en buitenland

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van alle soorten machines. Ontheffingen in het buitenland maken het mogelijk om ook voor bestemmingen over de grens te schakelen. Het wagenpark is divers en vrijwel elke machine kan door de deskundige chauffeurs afgeleverd worden.

Hoofdvestiging in Zuid-Holland

Wij hebben een hoofdvestiging in Piershil, gelegen in Zuid-Holland. Vanuit deze vestiging is zowel het havengebied van Rotterdam als het havengebied van Antwerpen zeer toegankelijk. Hiernaast beschikken wij ook over een vestiging in Zwijndrecht, gelegen aan de A16. Door deze locatie is een snelle reactie tijd binnen het Rijnmondgebied mogelijk.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.