Dieplader huren

Dieplader huren

Wilt u een dieplader huren voor uw zwaar transport? Wij vervoeren onze machines door heel Nederland en kunnen zonder problemen uw vracht vervoeren tegen scherpe tarieven. Neem contact op voor meer informatie over onze transportprijzen.

Kwaliteit en service

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van alle soorten machines. Het wagenpark is divers en vrijwel elke machine kan door de deskundige chauffeurs afgeleverd worden.

Direct contact opnemen

3 drie-assige euro diepladers

Ons wagenpark bestaat uit drie-assige euro diepladers met een laadvermogen tot 65 ton. Door de lage (50 centimeter) en brede (tot 340 centimeter) laadvloeren zijn deze diepladers ideaal voor het vervoeren van hoge en brede grondverzet- & landbouwmachines, maar ook constructiedelen of ander zwaar transport.

Naast euro diepladers beschikken wij ook over semi-diepladers en andere transportmogelijkheden. Heeft u deskundig advies nodig over het huren van een dieplader? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met uw transportvraag.

Bekijk de transportmogelijkheden
machine transport zwaar transport benelux

Dieplader transport in binnen- en buitenland

Wij beschikken over wettelijke transportvergunningen om machines en ander zwaar transport te vervoeren in zowel binnen- als buitenland. Deze ontheffingen maken het mogelijk om ook over de grens te schakelen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer.

Hoofdvestiging in Zuid-Holland

Wij hebben een hoofdvestiging in Piershil, gelegen in Zuid-Holland. Vanuit deze vestiging is zowel het havengebied van Rotterdam als het havengebied van Antwerpen zeer toegankelijk. Hiernaast beschikken wij ook over een vestiging in Zwijndrecht, gelegen aan de A16. Door deze locatie is een snelle reactie tijd binnen het Rijnmondgebied mogelijk.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.