Bulldozer Huren

Bulldozer huren

Wilt u een bulldozer huren? Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de specialist voor verhuur van bulldozers en grondverzetmachines door heel Nederland. Wij regelen de bulldozer met of zonder machinist op de gewenste locatie. Direct een bulldozer huren? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden of vul onderstaande offerteaanvraag in.

Uitgerust met GPS en overdrukcabine

De bulldozers in ons machinepark zijn uitgerust met GPS en kunnen optioneel ingehuurd worden met overdrukcabine. De overdrukcabine voorkomt dat schadelijke stoffen de cabine kunnen binnendringen. Met behulp van het geavanceerde GPS systeem, kunnen werkzaamheden nog efficiënter en nauwkeuriger worden uitgevoerd.

Bulldozer huren met machinist

Wilt u een bulldozer huren met machinist? Wij hebben de gecertificeerde machinisten in huis. Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een bulldozer.

Bulldozer Huren

Bulldozer zonder bediening

Naast het huren van een bulldozer met machinist, kan de bulldozer ook ingehuurd worden zonder bediening. Wij voorzien al een aantal jaren in de vraag naar machines zonder bediening. Alle machines, waaronder onze bulldozers, worden jaarlijks gekeurd en zijn hierdoor veilig en betrouwbaar in gebruik. Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de bulldozer kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Bulldozerverhuur met transport

Bulldozer huren en transport benodigd? Ook op het gebied van machinetransport zijn wij een betrouwbare partner. Dagelijks vervoeren onze chauffeurs onze grondverzetmachines door heel Nederland. In ons uitgebreide wagenpark beschikken wij over diverse transportmogelijkheden om de bulldozer te vervoeren. Interesse in bulldozerverhuur met transport? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.