Betrouwbare Partner

in 2015 vierde wij ons 50-jarig jubileum en daarmee zijn we al jarenlang een betrouwbare partner voor de verhuur van graafmachines (met of zonder machinist) en het transport van alle soorten machines. Door de jaren heen hebben wij samen met onze medewerkers hard gewerkt om waardevolle , duurzame relaties op te bouwen met klanten en leveranciers.

Innovatie en continuïteit

Ook de komende jaren willen wij ons machinepark blijven vergroten en optimaliseren. Dat gebeurt enerzijds door te luisteren naar de behoeften van de klant en daarop in te spelen met de nieuwste technologie als GPS, LMB en overdruksystemen.

Anderzijds willen wij een flexibele dienstverlening bieden door goed opgeleide machinisten aan te trekken en zelf transportmogelijkheden aan te bieden. Hierdoor bieden we een full-service dienstverlening op maat en zijn we minder afhankelijk van externe partijen.

Meer informatie

Geschiedenis

L.A.W. Tol B.V. is in 1965 opgericht door Leo Tol senior. Het is allemaal begonnen in Nieuw-Beijerland met 5 tractoren en deze werden ingezet voor het agrarische werk bij de boeren in de omgeving.

Momenteel is Leo senior met pensioen en heeft Leo junior de dagelijkse leiding. Het bedrijf is uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met meer dan 200 machines en meer dan 150 mensen aan personeel.

Meer informatie

Kom jij bij ons werken?

Door de sterke groei zijn we op zoek naar goede machinisten en/of personeel. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een hecht team bij een mooi bloeiend bedrijf? Bekijk onze vacatures voor meer informatie!

Bekijk de vacatures

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.