Over ons

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor de verhuur en transport van grondverzetmachines. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij onder andere over mobiele kranen, rupskranen, shovels, wieldumpers en minigravers. Wij verhuren onze machines met machinist, maar ook zonder machinist. Aanvullend bieden wij transport op maat. Op deze manier kunnen wij onze klanten voorzien van een full-service dienstverlening.

Contact opnemen

Een familiebedrijf

L.A.W. Tol B.V. is in 1965 opgericht door Leo Tol senior. Het is allemaal begonnen in Nieuw-Beijerland met vijf tractoren en deze werden ingezet voor het agrarische werk bij de boeren in de omgeving.

Inmiddels is Leo senior met pensioen en heeft Leo junior en zijn zoon Nardo de dagelijkse leiding. Door de jaren heen hebben wij samen met onze werknemers hard gewerkt om waardevolle en duurzame relaties op te bouwen met klanten en leveranciers. Het bedrijf is uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met meer dan 200 machines en meer dan 150 mensen aan personeel.

Meer over de geschiedenis

Nieuwe generatie

Nardo Tol, de zoon van directeur Leo Tol, is inmiddels hoofdverantwoordelijk voor de dagelijkse planning van het bedrijf. Ook dochter Esmeralda Tol, is werkzaam binnen het bedrijf. Zij is werkzaam als vrachtwagenchauffeuse en is dagelijks onderweg voor het transport van onze machines. Met de opkomst van deze nieuwe generatie heeft directeur en vader Leo Tol er alle vertrouwen in dat L.A.W. Tol ook in de toekomst zal worden voortgezet als bloeiend verhuurbedrijf.

Innovatie en continuïteit

Ook de komende jaren willen wij ons machinepark blijven vergroten en optimaliseren. Dat gebeurt enerzijds door te luisteren naar de behoeften van de klant en daarop in te spelen met de nieuwste technologie als GPS, LMB en overdruksystemen en daarbij aansluitend duurzame oplossingen zoals elektrische machines.

Aanvullend willen wij een flexibele dienstverlening bieden door goed opgeleide machinisten aan te trekken en zelf transportmogelijkheden aan te bieden. Hierdoor bieden we een full-service dienstverlening op maat en zijn we minder afhankelijk van externe partijen.

Bekijk onze bedrijfsbrochure

Werken bij L.A.W. Tol

Door de sterke groei zijn we op zoek naar goede machinisten en/of personeel. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een hecht team bij een mooi bloeiend bedrijf? Bekijk onze vacatures voor meer informatie!

Bekijk de vacatures

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.