Graafmachine Huren

Wilt u een graafmachine huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van diverse graafmachines. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland.

Mobiele Graafmachines

Wij verhuren mobiele graafmachines vanaf 6 ton tot en met 20 ton. De mobiele kranen hebben standaard een ingebouwde vonkenvanger en zijn tevens uitgerust met een gekeurde overdrukcabine. Ook de machinisten hebben een saneringskeuring ondergaan en zijn allemaal bevoegd om met een overdrukcabine te mogen werken.

Rupsgraafmachines

De rupsgraafmachines van L.A.W. Tol B.V. zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB). Daarnaast kunnen de kranen worden voorzien van diverse uitrustingsstukken zoals: palletvorken, stenenklem, kantelbak, sorteerknijper, sloophamer, vacuüm, verlenggiek, uitschuifbare hijsgiek, laser en ontvanger.

Long Reach

De Long Reach machines zijn er speciaal voor het lange en diepe werk. Deze machines zijn te huur met een een bereik van 21 meter, 18 meter en 16 meter. De machines kunnen worden uitgerust met Trimble 3D GPS met radio, N-Trip of 06-GPS, zodat elk project nauwkeurig uitgevoerd kan worden. Ook beschikken deze kranen over extra functies zoals het werken met een kantelstuk, bagger/overslagknijper, etc.

Minigravers/midigravers

Wilt u een mini of midigraver huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mini en midigravers en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuren van mini- en midigravers door heel Nederland.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00