Graafmachine huren

Graafmachine verhuur

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een graafmachine? Bij ons kunt u terecht voor korte- en lange termijn huur van hoogwaardige graafmachines van verschillende groottes en met diverse capaciteiten. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse graafmachines, waaronder mobiele graafmachines, rupskranen en long reach kranen. Ook voor het huren van compacte gravers, zoals minigravers en midigravers bent u bij ons aan het juiste adres. Aanvullend verhuren wij ook graafmachines met GPS, LMB en overdrukcabine. Zo is er voor ieder project de gewenste graafmachine.

Bekijk het aanbod Direct contact opnemen

Onze Graafmachines

Betrouwbare partner voor graafmachine verhuur

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachine verhuur door heel Nederland. Onze graafmachines worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in topconditie zijn en betrouwbaar presteren op uw bouw- of infrastructuurproject. Bovendien bieden wij flexibele huuropties, zodat u onze graafmachines voor korte of lange termijn kunt huren, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Naast de verhuur van graafmachines verzorgen wij ook het transport van de machines. Benieuwd naar alle mogelijkheden of direct een graafmachine huren? Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een graafmachine.

Contact opnemen
minigraver huren
graafmachineverhuur-rupskraan-mobiele-kraan-huren

Graafmachine huren met machinist

Wilt u een graafmachine huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten. Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden. Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een graafmachine.

Bekijk onze modellen

Graafmachine huren zonder machinist

Naast de verhuur van graafmachines met machinisten, is het ook mogelijk om een graafmachine te huren zonder machinist. Al een aantal jaren worden onze graafmachines ook verhuurt zonder bediening om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen. Onze graafmachines en andere machines worden jaarlijks gekeurd en zijn hierdoor veilig in gebruik. Daarnaast beschikken we over deskundige monteurs die snel op locatie de graafmachine kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kan hervatten.

Bekijk onze modellen
Graafmachine zonder bediening

Graafmachine met LMB

De graafmachines zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB). Het LMB (Last Moment Beveiliging) is speciaal ontwikkeld voor graafmachines en wordt gebruikt om overbelasting tegen te gaan. Het LMB systeem wordt door de machinist bediend via een touchscreen, die in het dashboard van de graafmachine aanwezig is. Hierop kan de actuele last en toegestane vlucht worden uitgelezen. Verder kan de machinist verschillende hijsprogramma’s selecteren om de machine zo efficiënt mogelijk te bedienen.

Lees meer over LMB

Graafmachines met Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS systeem wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan. Door het gebruik van GPS kan de machinist vanuit zijn cabine op de centimeter nauwkeurig hoogtes bepalen en daardoor nauwkeurig de graafmachine bedienen. Via de interface kan de machinist zijn persoonlijke voorkeuren en werkwijzen aanpassen voor een optimale controle van het systeem.

Vooral voor complexe projecten is dit systeem een perfecte uitkomst. Door het Trimble Earthworks GPS systeem wordt er een hogere niveau bereikt qua bediening van de machine en wordt het project in een kortere tijd afgeleverd.

Lees meer over Trimble GPS
machine transport zwaar transport

Graafmachine huren met transport

Ook op het gebied van graafmachine transport zijn wij een betrouwbare partner. Dagelijks vervoeren wij machines door heel Nederland. Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele en fullservice dienstverlening. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen. Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, vervoeren wij. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door onze gekwalificeerde chauffeurs. Daarnaast beschikken wij over wettelijke transportvergunningen om machines en ander zwaar transport te vervoeren binnen Europa. Deze ontheffingen maken het mogelijk om ook over de grens te schakelen.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.