Mini Shovel Huren

Mini shovel huren

Wilt u een mini shovel huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mini shovels en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor de verhuur van mini shovels door heel Nederland. Onze mini shovels kunnen gehuurd worden met machinist maar ook zonder. Daarnaast bieden wij ook transport op maat voor het vervoeren van de mini shovel. Direct een mini shovel huren? Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Direct contact opnemen

Shovels modellen

Mini Shovel met Machinist

Wilt u een mini shovel huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een mini shovel.

Mini Shovel zonder Bediening

Mini Shovel zonder bediening

Al een aantal jaren worden onze mini shovels ook zonder machinist verhuurd om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de shovel kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Bekijk onze modellen

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk de transportmogelijkheden
mini-shovel-knikmops-wiellader-huren

Kleine shovel, knikmops of wiellader huren

Er worden in grond-, weg- en waterbouw branche diverse termen gehanteerd voor de mini shovel, zoals knikmops en wiellader. De knikmops en wielladers zijn ook shovels. Deze grondverzetmachines dienen allemaal hetzelfde doel en zijn inzetbaar voor onder andere bestratingen en verplaatsen van grond. In ons uitgebreide machinepark beschikken we over diverse mini shovels, knikmopsen en wielladers. Kleine shovel of grote shovel huren? Bij L.A.W. Tol bent u aan het juiste adres.

Bekijk onze modellen

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.