Mini Shovel Huren

Mini shovel huren

Wilt u een mini shovel huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij de specialist voor verhuur van shovels door Nederland. In ons uitgebreide aanbod shovels beschikken we over diverse mini shovels. Deze kleine shovels zijn wendbaar, krachtig en eenvoudig te bedienen. Of het nu gaat om het graven van sleuven, het verplaatsen van materialen of het egaliseren van terreinen, onze mini shovels leveren uitstekende prestaties in compacte ruimtes. Ze zijn wendbaar, krachtig en eenvoudig te bedienen. Onze mini shovels kunnen zowel met machinist als zonder machinist gehuurd worden. Direct een mini shovel huren? Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Direct contact opnemen

Shovels modellen

Mini shovel huren voor iedere projectduur

Bij ons kunt u een mini shovel huren voor zowel korte als lange termijn projecten. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste mini shovel voor uw project. Ze kunnen u adviseren over de capaciteit en het vermogen van de shovels. Onze mini shovels worden regelmatig onderhouden en zijn altijd in uitstekende staat. We hechten veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid, en zorgen ervoor dat al onze machines voldoen aan de hoogste normen. Daarnaast bieden we ook technische ondersteuning en advies, zodat u optimaal kunt profiteren van het gebruik van onze mini shovels.

mini shovel huren kleine shovel verhuur

Mini shovel met of zonder machinist

Wilt u een mini shovel huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten. Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een mini shovel. Daarnaast is het ook mogelijk om een mini kniklader te huren zonder machinist. Geef uw voorkeur door in de offerteaanvraag of neem telefonisch contact op.

Bekijk onze modellen

Mini wiellader afleveren en ophalen

Naast de verhuur van mini shovels, voorzien wij ook in het transport van onze machines. Zo zorgen wij dat de mini shovel veilig en op tijd op de gewenste locatie wordt afgeleverd en weer wordt opgehaald. Beschikt u over eigen transport? Dan kan de mini shovel opgehaald worden bij onze hoofdlocatie in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam.

Bekijk de transportmogelijkheden
Transport voor graafmachines
mini shovel verhuur kleine shovel wiellader

Kleine shovel huren bij L.A.W. Tol B.V.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de verhuur van kleine shovels? Bij ons verhuurbedrijf huurt u betrouwbaar, veilig en snel een mini wiellader voor uw project. In ons uitgebreide machinepark beschikken we over diverse mini shovels, knikmopsen en wielladers. Voor ieder project is er een bijpassende machine. Advies nodig over welk type mini shovel past bij uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

Bekijk onze modellen

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.