Trilwals Huren

Trilwals huren

Wilt u een trilwals huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse trilrollen. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van machineverhuur door heel Nederland.

Divers aanbod trilwalsen

In ons diverse aanbod van trilwalsen, is er voor iedere klus de geschikte trilwals. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende trilwalsen, zoals de 1,5 ton, 2,5 ton en 5 ton trilwals. Deze kunnen gehuurd worden met machinist, maar ook zonder machinist. Naast onderstaande trilwalsen, verhuren wij ook zelfrijdende trilrollen. Direct een trilwals huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op of vul onderstaande contactformulier in.

Onze trilwalsen

Voor ieder project een trilwals

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om uw bestrating of grondwerk te voltooien? Dan is het huren van een trilwals bij ons verhuurbedrijf wellicht de ideale oplossing voor u! Onze trilwalsen zijn van hoge kwaliteit en perfect geschikt voor het verdichten van grond en bestratingen. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten trilwalsen, afhankelijk van de werkzaamheden. Onze trilwalsen zijn goed onderhouden en worden regelmatig gecontroleerd, zodat u altijd kunt rekenen op veilige en betrouwbare machines.

Advies nodig over welke trilwals het beste bij uw project past? Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste trilwals voor uw project. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0186-691355 of via onderstaand contactformulier.

Trilwals met Machinist
trilwals zonder bediening

Huur een trilwals met of zonder machinist

Machinist benodigd? Wij verhuren onze trilwalsen ook met machinist. Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten. Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een trilwals.

Naast dat het mogelijk is om een trilwals te huren met machinist, bieden wij ook de mogelijkheid om een trilwals te huren zonder machinist. Al een aantal jaren zien we een toenemende vraag naar machines zonder bediening en graag voorzien wij in deze behoefte. Een trilwals huren zonder machinist? Geef uw voorkeuren door via onderstaande contactformulier op neem telefonisch contact op.

Machine transport

Om onze klanten een fullservice dienst aan te bieden, verzorgen wij ook het transport van onze machines.  Zo ook voor de trilwalsen. Eigen vrachtwagens zijn dan ook een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.