Trilwals Huren

Trilwals huren

Wilt u een trilwals huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse trilrollen. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van machineverhuur door heel Nederland.

De trilwals wordt met name gebruikt voor het verdichten van materialen als steenslag, zand en asfalt. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende trilwalsen, zoals de 1,5 ton, 2,5 ton en 5 ton trilwals. Deze kunnen gehuurd worden met machinist, maar ook zonder machinist. Naast onderstaande trilwalsen, verhuren wij ook zelfrijdende trilrollen. Direct een trilwals huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op of vul onderstaande contactformulier in.

Trilwals huren

Onze trilwalsen

Trilwals met machinist

Wilt u een trilwals huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een trilwals.

Trilwals met Machinist
trilwals zonder bediening

Trilwals huren zonder machinist

Naast dat het mogelijk is om een trilwals te huren met machinist, bieden wij ook de mogelijkheid om een trilwals te huren zonder machinist. Al een aantal jaren zien we een toenemende vraag naar machines zonder bediening en graag voorzien wij in deze behoefte. Een trilwals huren zonder machinist? Geef uw voorkeuren door via onderstaande contactformulier op neem telefonisch contact op.

Transport op maat

Om onze klanten een fullservice dienst aan te bieden, verzorgen wij ook het transport van onze machines.  Zo ook voor de trilwalsen. Eigen vrachtwagens zijn dan ook een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden
Trilwals met transport

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.