Zelfrijdende trilrol Huren

Zelfrijdende trilrol huren

Wilt u een zelfrijdende trilrol huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van trilrollen en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van zelfrijdende trilrollen door heel Nederland.

Een zelfrijdende trilrollen wordt met name gebruikt voor het verdichten van materialen als steenslag, zand en asfalt. Deze machines wordt veelal ingezet voor het verdichten van zandbaden.

Direct contact opnemen

Zelfrijdende trilrol zonder bediening

Al een aantal jaren worden onze zelfrijdende trilrollen ook zonder machinist verhuurt om aan de toenemende vraag van losse machines te kunnen voldoen.

Daarnaast beschikken we over vier deskundige monteurs die snel op locatie de graafmachine kunnen repareren, waardoor de klant de werkzaamheden weer snel kunnen hervatten.

Zelfrijdende Trilrol zonder bediening
Zelfrijdende Trilrol met transport

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.