Rupskraan 21 ton Long Reach

Long reach 21 ton rupskraan huren

Een long reach rupskraan huren van 21 ton? Wij zijn uw betrouwbare partner in graafmachineverhuur. Onze long reach kraan van 21 ton heeft een werkbereik van 16 meter vanaf het hart van de machine. Deze lange giek rupskraan is standaard uitgerust met een brede bak en dieplepel.

Uitgerust met overdrukcabine

Om vervuilende stoffen buiten de cabine te laten, kan de long reach 21 ton rupskraan ingehuurd worden met overdrukcabine. De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen de cabine niet in kunnen komen, waardoor de machinist veilig te werk kan gaan. De overdrukcabine is aan te raden bij graafwerkzaamheden waarbij vervuilende stoffen, zoals asbest, kunnen optreden.

In te huren met Trimble Earthworks GPS

De long reach 21 ton rupskraan is ook in te huren met GPS.  Door het Trimble GPS systeem wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK CASE CE
MODEL CX210
EMMISSIENORM STAGE IIV
EIGEN GEWICHT 23.600 kg
BREEDTE 3190 mm
LENGTE 12520 mm
TRANSPORTHOOGTE 3000 mm
BAKINHOUD 1500 l
BEREIK 16 m

21 ton long reach rupskraan huren met machinist

De 21 long reach rupskraan huren met machinist? Dat is zeker mogelijk. Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

21 ton rupskraan long reach huren zonder machinist

Met ons uitgebreide machinepark hebben we een ruim aanbod voor de losse verhuur. Zo ook de 21 ton long reach rupskraan. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de 21 ton long reach rupskraan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook dat is mogelijk. Wij zorgen dat de long reach 21 ton rupskraan op de gewenste locatie gelost wordt.

Rupskraan long reach 21 ton met uitrustingstukken

Een 21 tons rupskraan met lange giek huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark beschikken we ook over een ruim aanbod aan uitrustingstukken. De 21 tons long reach rupskraan wordt standaard verhuurd met dieplepel en brede bak of riekbak. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Contact

Meer informatie over onze rupskranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.