Transport

Flexibel Transport

Betrouwbaar, Snelle Service & Goede Kwaliteit

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij transporteren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen. Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Hoofdvestiging in Zuid-Holland

Wij hebben een hoofdvestiging in Piershil, gelegen in Zuid-Holland. Vanuit deze vestiging is zowel het havengebied van Rotterdam als het havengebied van Antwerpen zeer toegankelijk. Hiernaast beschikken wij ook over een vestiging in Zwijndrecht, gelegen aan de A16. Door deze locatie is een snelle reactie tijd binnen het Rijnmondgebied mogelijk.

Ontheffingen in Duitsland en België

Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in het laden en lossen van alle soorten machines. Ontheffingen in Duitsland en België maken het mogelijk om ook voor bestemmingen over de grens te schakelen. Het wagenpark is divers en vrijwel elke machine kan door de deskundige chauffeurs afgeleverd worden.

Transport op Maat

We beschikken over een divers wagenpark dat bestaat uit 3 drie-assige euro diepladers met een laadvermogen tot 60 ton, 3 semidiepladers met een laadvermogen tot 35 ton en een bakwagen met een laadvermogen tot 17 ton. Naast deze wagens voor zwaar transport hebben we ook 3 kieptrailers met een laadvermogen van 28 m³ of 32 ton en 3 MAN knijperwagens met een laadvermogen van 17 ton uitgerust met een autolaadkraan van 19 ton/meter en hydraulische zijborden. Alle vrachtauto’s beschikken over een euro 5 motor of hoger, zodat wij ook binnen de mileuzones onze kwaliteit kunnen garanderen.

Opslag

Naast het transport bieden wij ook de mogelijkheid tot opslag, geschikt voor elke type lading. Wij faciliteren tot en met 3000 m2 buitenopslag, van korte tot lange termijn. Hier wordt voornamelijk de opslag van zelfrijdende machines, bouwmachines en hijskraanonderdelen gefaciliteerd.

Meer informatie over onze diensten?