Rupskraan 30 ton long reach

CX250E Long Reach

Deze rupskraan uit de nieuwe generatie E-series, combineert de bewezen energiebesparende kenmerken van de D-serie met geoptimaliseerde functionaliteiten en hydraulische instellingen om de lat voor efficiëntie hoger te leggen. Samen met de nieuwe Stage V-motor en verbeterde rijmotor voor extra mechanische efficiënte, biedt deze graafmachine krachtige prestaties en een laag brandstofverbruik. De long reach arm heeft een bereik van maximaal 18 meter, waardoor deze kraan veelzijdig inzetbaar is voor o.a. bouwkuipen en waterpartijen uitgraven, baggerwerkzaamheden en dijkverzwaringen.

Daarbij is de kraan uitgerust met het BM-air MA08 overdruksysteem en het Trimble Earthworks GPS systeem. Het GPS-systeem op deze kraan bevat een automaat functie, waarbij met één druk op de knop, de kraan zelf het profiel maakt zoals in de tekening staat.

CX250E kraan huren

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor de verhuur van graafmachines. Wij verhuren onze graafmachines met of zonder machinist en zowel voor korte- als lange termijn projecten. Net waar u behoefte aan heeft. Daarnaast bieden wij ook machine transport, waardoor we de kraan op de gewenste locatie kunnen afleveren. De CX250E long reach huren? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand offerte formulier in.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties CASE CX250E Long Reach

MERK CASE 
MODEL CX250E LONG REACH
EMMISSIENORM STAGE V
GEWICHT 30 ton
HOOGTE 3130 mm
LENGTE 14380 mm
BEREIK 18 m

Rupskraan huren met machinist

Wij hebben gekwalificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton. Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton.

Uitrustingsstukken

In ons machinepark beschikken we ook over een divers aanbod aan uitrustingstukken. Deze rupskraan wordt standaard verhuurd met dieplepel en brede bak of riekbak. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of via telefonisch contact.

Contact

Meer informatie over onze rupskranen? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.