Midigraver 7 ton

Midigraver 7 ton huren

Wilt u een midigraver 7 ton huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van midigravers en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor machineverhuur door heel Nederland.

Uitgerust met overdrukcabine en GPS

De 7 ton midigraver kan optioneel ingehuurd worden met overdrukcabine. De overdrukcabine is een afgesloten cabine die, door middel van overdruk, voorkomt dat schadelijke stoffen kunnen binnen dringen. Daarnaast is de 7 ton midigraver uitgerust met Trimble Earthwork GPS.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze machines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Deze midigraver direct huren? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

 

MERK CASE 
TYPE CX75C
EIGEN GEWICHT 7430 kg
EMISSIENORM STAGE IV
RADIUS Conventioneel
BAKINHOUD 600 L

Midigraver huren met machinist

De 7 ton midigraver huren met machinist? Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

7 ton midigraver huren zonder machinist

De 7 ton minigraver huren zonder machinist? Ook dat is mogelijk. De minigraver kan dan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook op het gebied van machinetransport kunnen wij u ontzorgen. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

7 ton midigraver met uitrustingstukken

De 7 ton midigraver wordt standaard verhuurd met dieplepel, brede bak, riek en banaanbak. Andere uitrustingstukken benodigd? Geen probleem. Wij beschikken naast de standaard uitrustingstukken ook over diverse andere uitrustingstukken, zoals een sloophamer en sorteergrijper.

Contact

Meer informatie over onze midigravers? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.