Mobiele graafmachine 19 ton

Mobiele graafmachine 19 ton huren

Wilt u een mobiele graafmachine van 19 ton huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mobiele kranen en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland. De 19 ton mobiele kraan verhuren wij met machinist, maar ook als losse machine zonder machinist. Ook in het transport van de mobiele kraan kunnen wij voorzien.

Uitgerust met LMB en overdrukcabine

De mobiele graafmachines zijn voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en zijn tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB). Het laatste zorgt ervoor dat de mobiele graafmachine van 19 ton stabiel staat en niet om kan vallen tijdens werkzaamheden. De overdrukcabine beschermt de machinist tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Zowel LMB als de overdrukcabine zijn mogelijk bij het huren van de 17 ton mobiele graafmachine.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Doosan DX190W-5 specificaties

Bekijk specificaties

19 ton mobiele kraan huren met machinist

Een 19 ton mobiele kraan huren met machinist? Geen probleem. Wij hebben gecertificeerde machinisten in dienst. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

19 ton mobiele kraan huren zonder machinist

Een eigen machinist in huis? Dan kan de 19 ton mobiele kraan ook los gehuurd worden. De 19 ton mobiele kraan kunnen wij vervoeren naar de gewenste locatie, maar ook kan deze opgehaald worden op onze hoofdlocatie in Piershil, indien u in eigen transport voorzien bent. Neem contact op voor de mogelijkheden of vermeldt uw voorkeuren in de offerte aanvraag.

19 ton mobiele kraan met uitrustingstukken

Een 19 ton mobiele kraan huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de 19 ton graafmachine. De graafmachine wordt standaard al verhuurd met een brede bak, dieplepel en/of riekbak.

Contact

Meer informatie over onze graafmachines? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.