Mobiele graafmachine 6 ton

Mobiele graafmachine 6 ton huren

Wilt u een mobiele graafmachine 6 ton huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mobiele graafmachines en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland.

Uitgebreid Machinepark

Wij verhuren mobiele graafmachines vanaf 6 ton tot en met 20 ton. De mobiele kranen hebben standaard een ingebouwde vonkenvanger en zijn tevens uitgerust met een gekeurde overdrukcabine. Ook de machinisten hebben een saneringskeuring ondergaan en zijn allemaal bevoegd om met een overdrukcabine te mogen werken.

Transport op maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

We beschikken over een divers wagenpark dat bestaat uit 3 drie-assige euro diepladers met een laadvermogen tot 60 ton, 3 semidiepladers met een laadvermogen tot 35 ton en een bakwagen met een laadvermogen tot 17 ton.

Naast deze wagens voor zwaar transport hebben we ook 3 kieptrailers met een laadvermogen van 28 m³ of 32 ton en 3 MAN knijperwagens met een laadvermogen van 17 ton uitgerust met een autolaadkraan van 19 ton/meter en hydraulische zijborden.

Alle vrachtauto’s beschikken over een euro 5 motor of hoger, zodat wij ook binnen de milieuzones onze kwaliteit kunnen garanderen.

Onze machinisten

Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een mobiele graafmachine.

VERHUUR LOSSE MACHINES

Snelle beschikbaarheid van losse machines

Wij verhuren al een aantal jaren graafmachines zonder machinist om aan de toenemende vraag van onbemande machines te kunnen voldoen. Het machinepark bestaat onder meer uit minigravers, midigravers, mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, shovels, rupsdumpers, bulldozers en tractoren met grondkarren en waterwagens.

Aanvullend is een divers aanbod uitrustingsstukken te huur, zoals sloophamers, trilblokken en schudbakken. Er wordt veel aandacht besteed aan de beschikbaarheid van de machines.

Eigen Servicedienst

Daarnaast hebben wij een eigen servicedienst bestaande uit vier deskundige monteurs. Als er onverhoopt iets mis is met een machine, is de monteur snel op locatie op deze repareren. Bij pech kunnen klanten hun werkzaamheden snel weer hervatten.

Spoedklussen

Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd op ons kunnen rekenen. Bij spoedklussen leveren wij machines snel op de afgesproken locatie. We hebben vier opleggers, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe transportbedrijven. Ons machinepark is altijd up-to-date en ieder jaar schaffen we een tiental nieuwe (graaf)machines aan. Zo zorgen we ervoor dat we de groeiende vraag kunnen blijven beantwoorden.

Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Contact

Meer informatie over onze graafmachines? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Specificaties

Merk

Neuson

Eigen Gewicht

6,7 ton

Vermogen

69 pk

Breedte

220 cm

Hoogte

295 cm

Bakinhoud

500 liter

Max. hijslast

1150 kg

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00