Mobiele graafmachine 6 ton huren

Wilt u een mobiele graafmachine van 6 ton huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mobiele kranen, waaronder een mobiele kraan van 6 ton. Deze is in te huren met of zonder machinist en met of zonder bijkomend transport. De 6 ton mobiele graafmachine is standaard uitgerust met een brede bak, dieplepel, banaanbak en riekbak. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland.

Uitgerust met overdrukcabine

De 6 ton mobiele kraan is standaard voorzien van een overdrukcabine. Dit zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen, zoals asbest, de cabine kunnen indringen. Hierdoor is de machinist beschermd tegen gevaarlijke stoffen die vrij kunnen komen tijdens de graafwerkzaamheden. Daarnaast worden al onze machines jaarlijks gekeurd, zo ook onze mobiele kranen. Dit in combinatie met de met de overdrukcabine, zorgt ervoor dat onze mobiele kraan van 6 ton een veilige en betrouwbare graafmachine is in gebruik.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Wacker Neuson EW65/6503 specificaties

Bekijk specificaties

Mobiele kraan 6 ton huren met machinist

Een machinist nodig? Geen probleem. Wij verhuren onze 6 ton mobiele kraan ook met machinist. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

6 ton mobiele kraan zonder machinist

Onze 6 ton mobiele kraan huren zonder machinist? Ook dat is mogelijk. Voorzien in eigen transport? Dan kan de mobiele kraan opgehaald worden bij ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of neem telefonisch contact op. Of ontdek de transportmogelijkheden op onze website.

Mobiele graafmachine 6 ton met uitrustingstuk

Op zoek naar een specifiek uitrustingstuk voor de 6 ton mobiele graafmachine? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verhuren diverse uitrustingstukken, zoals een kantelbak of sorteergrijper die geschikt zijn voor de 6 ton mobiele kraan. De mobiele graafmachine wordt standaard al verhuurd inclusief een brede bak, dieplepel, banaanbak en riekbak. Neem contact op voor de mogelijkheden of vermeld in de offerte aanvraag het gewenste uitrustingstuk.

Contact

Meer informatie over onze graafmachines? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.