Mobiele Graafmachine 16,5 Ton Compact

Mobiele graafmachine 16,5 ton huren

Wilt u een mobiele kraan van 16,5 ton huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mobiele kranen en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland. Onze mobiele kraan van 16,5 ton wordt standaard verhuurd inclusief brede bak en dieplepel. De 16,5 ton mobiele kraan is in te huren met óf zonder machinist. Ook het transport nemen wij uit handen, indien gewenst.

Uitgerust met LMB en overdrukcabine

De 16,5 ton mobiele graafmachine is ook beschikbaar met overdrukcabine, vonkenvanger en  een Last Moment Beveiliging (LMB). De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen gefilterd worden en de cabine niet kunnen indringen. LMB biedt stabiliteit, zodat de mobiele kraan niet kan omvallen tijdens zware werkzaamheden.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Doosan DX165W-5 specificaties

Bekijk specificaties

16,5 ton mobiele kraan huren met machinist

Een 16,5 ton mobiele kraan huren met machinist? Wij hebben gecertificeerde machinisten in dienst. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

Mobiele kraan 16,5 ton zonder machinist

Onze mobiele kranen zijn ook in te huren zonder machinist. Ook voorzien in eigen transport? De mobiele kraan kan dan opgehaald worden bij ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Wij voorzien u graag in het vervoer van de 16,5 ton mobiele kraan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

16,5 ton graafmachine met uitrustingstukken

Een 16,5 ton graafmachine huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de 16,5 ton graafmachine. De graafmachine wordt standaard al verhuurd met een brede bak, dieplepel en/of riekbak. Neem contact op voor de mogelijkheden of vermeld uw voorkeuren in de offerte aanvraag.

Contact

Meer informatie over onze graafmachines? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.