Mobiele Graafmachine 14 Ton

Mobiele graafmachine 14 ton huren

Wilt u een 14 ton mobiele kraan huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist in het verhuur van onder andere mobiele kranen door heel Nederland. Onze 14 ton mobiele kraan is te huren met of zonder machinist. Daarbij ontzorgen wij u op het gebied van transport, indien gewenst. Onze 14 ton mobiele kraan is standaard uitgerust met een brede bak en dieplepel.

Uitgerust met LMB en een overdrukcabine

De mobiele graafmachines zijn voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB). De overdrukcabine zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen de cabine kunnen binnenkomen tijdens het graven. LMB zorgt ervoor dat de kraan stabiel staat en niet kan omvallen tijdens zwaardere werkzaamheden. Hierdoor is onze 14 ton mobiele kraan een veilige en betrouwbare graafmachine voor zowel machinist als omgeving.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Doosan DX140W-5 specificaties

Bekijk specificaties

14 ton mobiele graafmachine met machinist

14 ton mobiele kraan huren met machinist? Wij hebben de geschikte machinist(en) in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

Mobiele kraan 14 ton zonder machinist

Een mobiele kraan van 14 ton huren zonder machinist? Ook dat is mogelijk. Indien u beschikt over eigen vervoer en een eigen machinist, kan de mobiele kraan opgehaald worden op onze hoofdlocatie in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport benodigd? Wij ontzorgen u met onze transportmogelijkheden.

14 ton mobiele graafmachine met uitrustingstukken

Op zoek naar bijpassende uitrustingstukken voor de 14 ton mobiele graafmachine? Ook deze huurt u makkelijk en snel bij ons. Geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag of neem telefonisch contact op en vraag naar de beschikbaarheid. De 14 ton mobiele kraan wordt automatisch geleverd met een brede bak, dieplepel en/of riekbak.

Contact

Meer informatie over onze graafmachines? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.