Mobiele Graafmachine 21 Ton

Mobiele graafmachine 21 ton huren

Wilt u een mobiele graafmachine van 21 ton huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse mobiele kranen, waaronder de 21 ton mobiele kraan. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur. De 21 ton mobiele kraan verhuren wij met machinist, maar ook als losse machine zonder machinist. Ook in het transport van de mobiele kraan kunnen wij voorzien.

Uitgerust met LMB en overdrukcabine

De mobiele graafmachines zijn voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB). De overdrukcabine zorgt ervoor dat schadelijke stoffen gefilterd worden zodat de machinist in de cabine beschermd is. LMB biedt stabiliteit en zorgt ervoor dat de 21 ton mobiele kraan niet kan omvallen tijdens zware werkzaamheden.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Doosan DX210W-5 specificaties

Bekijk specificaties

21 ton mobiele kraan huren met machinist

Een 21 ton mobiele graafmachine huren met machinist? Wij hebben de specialisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

21 ton mobiele kraan zonder machinist

Een eigen machinist in huis? Dan kan de 21 ton mobiele kraan ook los gehuurd worden. De 21 ton mobiele kraan kunnen wij vervoeren naar de gewenste locatie, maar ook kan deze opgehaald worden op onze hoofdlocatie in Piershil, indien u in eigen transport voorzien bent. Neem contact op voor de mogelijkheden of vermeldt uw voorkeuren in de offerte aanvraag.

21 ton mobiele kraan met uitrustingstukken

Een 19 ton mobiele kraan huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de 21 ton graafmachine. De graafmachine wordt standaard al verhuurd met een brede bak, dieplepel en/of riekbak.

Contact

Meer informatie over onze graafmachines? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.