Mobiele Graafmachine 17 Ton

Mobiele graafmachine 17 ton huren

Wilt u een mobiele graafmachine van 17 ton huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van mobiele kranen en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor graafmachineverhuur door heel Nederland. Onze mobiele kraan van 17 ton wordt standaard verhuurd inclusief brede bak en dieplepel. De graafmachine is in te huren met machinist, maar ook zonder machinist. Ook voorzien wij indien gewenst het transport van de graafmachine.

Uitgerust met LMB en overdrukcabine

De mobiele graafmachines zijn standaard voorzien van een overdrukcabine, vonkenvanger en tevens uitgerust met een Last Moment Beveiliging (LMB). De overdrukcabine zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen de cabine in kunnen komen en de machinist dus veilig te werk kan gaan. Al onze graafmachines worden jaarlijks gekeurd en zijn hierdoor veilig en betrouwbaar in gebruik.

Trimble Earthworks GPS

Met het Trimble GPS wordt het maximale uit onze graafmachines gehaald. Met deze technologie is het mogelijk om sneller, preciezer en kostenbesparend te werk gaan.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Doosan DX170W-5 specificaties

Bekijk specificaties

17 ton mobiele kraan huren met machinist?

Dat kan! Al onze L.A.W. Tol machinisten zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat alle machinisten een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ hebben gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT machinisten

Daarnaast zijn de meeste machinisten TCVT-gecertificeerd voor het hijsen van materialen boven de tien ton. Verder hebben we afgelopen jaren geïnvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden worden ingezet.

Trimble GPS

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens de graafwerkzaamheden

Mobiele kraan 17 ton zonder machinist

Een 17 ton mobiele graafmachine los huren zonder machinist? Ook dat is mogelijk. Indien transport ook in eigen handen is, kan de 17 ton mobiele kraan opgehaald worden bij ons machinepark in Piershil, 3o minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem, ook daarin voorzien wij als verhuurder. Neem contact op voor de mogelijkheden of geef uw voorkeuren door in de offerte aanvraag.

17 ton graafmachine met uitrustingstukken

Een 17 ton graafmachine huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de 17 ton graafmachine. De graafmachine wordt standaard al verhuurd met een brede bak, dieplepel en/of riekbak.

Contact

Meer informatie over onze graafmachines? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.