Poliepgrijper

Poliepgrijper verhuur

Poliepgrijper huren

Wilt u een poliepgrijper huren? Wij hebben een breed aanbod aan uitrustingsstukken en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van uitrustingsstukken/aanbouwdelen door heel Nederland.

Direct contact opnemen

Losse poliepgrijper huren

Onze poliepgrijpers zijn ook los te huur. Wij hebben een groot aanbod van poliepgrijpersom altijd aan de vraag in de markt te kunnen voldoen. Daarnaast worden onze poliepgrijpers netjes onderhouden door onze technisch dienst en wordt er jaarlijks een keuring uitgevoerd om alle uitrustingsstukken weer voor veilig gebruik in te kunnen zetten.

CASE Rupskraan semi long front
Rupskraan semi long front

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, uitrustingsstukken, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.