Vacuümunit met zuignappen

Vacuüm unit met zuignappen

Op zoek naar een vacuüm unit? Wij verhuren diverse vacuüm units van hoge kwaliteit. De units zijn 100% elektrisch en geven dus geen vervuilende uitstoot of geluidsoverlast.  Een vacuüm unit is bij uitstek geschikt voor het optillen van (beton)platen, buizen, trottoirbanden en andere (betonnen)voorwerpen. Onze vacuüm units zijn beschikbaar met diverse maten zuignappen. De vacuüm units kunnen los gehuurd worden, maar ook in combinatie met een shovel of andere uitrustingstukken. Direct een vacuüm unit huren? Neem contact met ons op.

Direct contact opnemen

100% elektrisch zonder uitstoot

Door zijn start/stop systeem draait de vacuümpomp alleen bij het eerste aanzuigmoment. Verder is deze vacuümunit uitgerust met een rotator en CW4 koppelstuk zodat de unit direct aan de kraan hangt en de machinist kan de op te nemen lasten dan machinaal sturen/geleiden. Dit is een groot voordeel. Zeker bij het lossen van leidingen, omdat hier nu geen stuurlijnen meer aan bevestigd hoeven te worden.

Onder de vacuümunit kan een zuignap voor stelconplaten worden bevestigd, maar ook een evenaar met daaronder een tweetal radius zuignappen. Deze zijn geschikt voor het opnemen van leidingen met een diameter van Ø410 mm tot Ø610 mm. Andere diameters en vormen zuignappen zijn op aanvraag ook mogelijk.

Vacuümunit met radius zuignappen

Vacuüm unit huren bij L.A.W. Tol B.V.

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner in de verhuur van grondverzetmachines. Dagelijks verhuren en vervoeren wij onze machines door heel Nederland. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse graafmachines, shovels en de daarbij behorende uitrustingstukken. Een hoge kwaliteit en een duurzame relatie staat bij ons hoog in het vaandel. Vragen over het huren van een vacuüm unit? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.