Vacuümunit met zuignappen

Vacuümunit met radius zuignappen

Wilt u een elektrische vacuümunit met radius zuignappen huren?  Deze unit is 100% elektrisch en geeft dus GEEN vervuilende uitstoot en geen geluidsoverlast.

Wij hebben een breed aanbod aan uitrustingsstukken en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van uitrustingsstukken/aanbouwdelen door heel Nederland.

Direct contact opnemen

100% Elektrisch zonder uitstoot

Door zijn start/stop systeem draait de vacuümpomp alleen bij het eerste aanzuigmoment. Verder is deze vacuümunit uitgerust met een rotator en CW4 koppelstuk zodat de unit direct aan de kraan hangt en de machinist kan de op te nemen lasten dan machinaal sturen/geleiden. Dit is een groot voordeel. Zeker bij het lossen van leidingen, omdat hier nu geen stuurlijnen meer aan bevestigd hoeven te worden.

Onder de vacuümunit kan een zuignap voor stelconplaten worden bevestigd, maar ook een evenaar met daaronder een tweetal radius zuignappen. Deze zijn geschikt voor het opnemen van leidingen met een diameter van Ø410 mm tot Ø610 mm. Andere diameters en vormen zuignappen zijn op aanvraag ook mogelijk.

Vacuümunit met radius zuignappen

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, uitrustingsstukken, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.