Versnipperaar

Nieuwe versnipperaar

Versnipperaar Huren

Wilt u een versnipperaar huren? Wij hebben een breed aanbod aan uitrustingsstukken en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van uitrustingsstukken/aanbouwdelen door heel Nederland.

Direct contact opnemen

Versnipperaar met tractor

De versnipperaars worden door middel van een aftakas (de koppeling tussen de tractor en werktuig) van een tractor aangedreven. Het grote voordeel van deze aandrijving is de extra vermogen die bereikt kan worden, waarmee grotere takken tot boomstammen versnipperd kan worden.

Versnipperaar huren

Losse versnipperaar huren

Onze versnipperaars zijn ook los te huur. Wij hebben een groot aanbod van versnipperaars om altijd aan de vraag in de markt te kunnen voldoen. Daarnaast worden onze versnipperaars netjes onderhouden door onze technisch dienst en wordt er jaarlijks een keuring uitgevoerd.

Transport op Maat

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, uitrustingsstukken, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Bekijk onze transportmogelijkheden
Versnipperaar te huur

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.