Kantelstuk

Kantelstuk huren

Wilt u een kantelstuk huren? Wij hebben een breed aanbod aan uitrustingsstukken en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van uitrustingsstukken/aanbouwdelen door heel Nederland.

Modellen

Kantelstuk: CW 0-10
Kantelstuk: CW 20-30
Kantelstuk: CW 45

FLEXIBEL TRANSPORT

Betrouwbaar, Snelle Service & Goede Kwaliteit

Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken.

Ontheffingen in Duitsland en België

Ontheffingen in Duitsland en België maken het mogelijk om ook over de grens te schakelen.

Transport op Maat

Voor mini- en midigraafmachines is er een compacte drie-assige oprijwagen. Machines die een fractie groter zijn, passen op de makkelijk wendbare drie-assige zwaar transport trekker met drie-assige semidieplader.

Hogere machines worden vervoerd met een vier-assige zwaartransport trekker drie-assige eurodieplader. De vloerhoogte van deze wagen is slechts 60 centimeter.

Tenslotte is er voor zware machines een zwaartransport trekker beschikbaar. Deze heeft een maximum laadvermogen van 57 ton.

VERHUUR BEMANDE MACHINES

 

Kennis binnen handbereik

Wij verhuren een breed scala graafmachines mét deskundige machinisten. Hierdoor hebben we voor elk graafvraagstuk een passend antwoord. De machinisten hebben hun eigen specialiteit. Alle machinisten hebben een cursus Veilig Werken langs de weg gevolgd en zij ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

TCVT-gercertificeerd

De meeste machinisten zijn daarnaast TCVT-gecertificeerd, voor het hijsen van materialen boven de tien ton. In de laatste jaren hebben wij veel geinvesteerd in LMB-machines. Deze zijn ingericht als hijskraan en mogen, in tegenstelling tot reguliere graafmachines, ook voor petrochemische doeleinden materialen optillen.

Graafmachines met GPS

Daarnaast zijn we in het bezit van meerdere graafmachines die voorzien zijn van GPS. Vooral aannemers die werken aan grote, complexe, projecten vragen om deze innovatieve toepassing, omdat het de kans op fouten aanzienlijk verkleint. Bovendien zijn er bij het gebruik van GPS geen grondwerkers meer nodig en daarmee wordt bespaard op de kosten.

In de beginfase kan het instellen van de GPS-kaart ingewikkeld zijn en daarom komt bij een nieuwe opdracht de GPS-specialist controleren of alle gegevens goed zijn ingevoerd. Op deze manier kan de klant optimaal profiteren van de gemakken van GPS en komt hij niet voor verassingen te staan tijdens het graven.

VERHUUR LOSSE MACHINES

 

Snelle beschikbaarheid van losse machines

Wij verhuren al een aantal jaren graafmachines zonder machinist om aan de toenemende vraag van onbemande machines te kunnen voldoen. Het machinepark bestaat onder meer uit minigravers, midigravers, mobiele graafmachines, rupsgraafmachines, shovels, rupsdumpers, bulldozers en tractoren met grondkarren en waterwagens.

Aanvullend is een divers aanbod uitrustingsstukken te huur, zoals sloophamers, trilblokken en schudbakken. Er wordt veel aandacht besteed aan de beschikbaarheid van de machines.

Eigen Servicedienst

Daarnaast hebben wij een eigen servicedienst bestaande uit vier deskundige monteurs. Als er onverhoopt iets mis is met een machine, is de monteur snel op locatie op deze repareren. Bij pech kunnen klanten hun werkzaamheden snel weer hervatten.

Spoedklussen

Wij vinden het belangrijk dat klanten altijd op ons kunnen rekenen. Bij spoedklussen leveren wij machines snel op de afgesproken locatie. We hebben vier opleggers, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe transportbedrijven. Ons machinepark is altijd up-to-date en ieder jaar schaffen we een tiental nieuwe (graaf)machines aan. Zo zorgen we ervoor dat we de groeiende vraag kunnen blijven beantwoorden.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Contact

 

Meer informatie over onze wielladers? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.