Hydraulische rijplatenklemmen

Hydraulische rijplatenklemmen

Palletvorken met hydraulische rijplatenklemmen huren? Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor de verhuur van graafmachines en uitrustingstukken.

Waar zijn hydraulische rijplatenklemmen voor geschikt?

Traditionele palletvorken hebben vaak het probleem dat de rijplaten eraf kunnen glijden, maar met hydraulische rijplatenklemmen behoort dat tot het verleden. Deze klemmen zorgen voor een stevige bevestiging en voorkomen onbedoeld verschuiven, zelfs op de meest veeleisende terreinen (bijvoorbeeld petrochemische bedrijfsterreinen). Tijdens het verplaatsen van zware lasten of het leggen van rijplaten, bieden onze palletvorken met hydraulische rijplatenklemmen de betrouwbaarheid en stabiliteit die benodigd zijn.

Direct contact opnemen

Losse verhuur

De hydraulische rijplatenklemmen zijn beschikbaar voor losse verhuur.  Advies nodig over dit uitrustingsstuk? Neem contact met ons op.

Onze uitrustingsstukken worden netjes onderhouden door onze technisch dienst en worden jaarlijks gekeurd op veiligheid en kwaliteit.

Hydraulische rijplatenklemmen met machine huren

Op zoek naar een graafmachine? Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van diverse graafmachines die perfect samengaan met hydraulische rijplatenklemmen. Dagelijks verhuren wij onze graafmachines, met of zonder machinist, door heel Nederland. Daarnaast verzorgen wij ook het transport van onze machines. Meer weten? Neem contact met ons op of dien een offerteaanvraag in.

Graafmachine huren

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.