Giant shovel huren

Nieuwe GIANT Mini Shovel

Giant shovel huren

Wilt u een Giant shovel huren? In ons uitgebreide machinepark van graafmachines en shovels, beschikken wij over diverse Giant shovels. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor de verhuur van grondverzetmachines in heel Nederland. Wij verhuren onze shovels met machinist, maar ook zonder machinist. Aanvullend verzorgen wij ook het transport van onze machines.

Ruim aanbod Giant shovels

Wij hebben diverse Giant shovels in huis, van 1,5 ton tot en met 3,5 ton shovels. Ook beschikken wij over een elektrische Giant shovel. Wij bieden verhuur aan voor zowel korte als lange termijn en onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste shovel voor uw project. Huur nu een Giant Shovel van ons en maak uw grondverzet werk een stuk makkelijker en efficiënter.

Direct contact opnemen

Onze Giant Shovels

Giant shovel huren met of zonder machinist

Onze Giant shovels zijn in te huren met machinist, maar ook zonder machinist. Indien u bijvoorbeeld over een eigen machinist beschikt, is het inhuren van een losse machine, de perfecte oplossing.  Wel een machinist nodig? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een mobiele kraan.

Bekijk onze modellen
Mini Shovel huren
Mobiele Graafmachine met Transport mobiele kraan verhuur

Transport op maat

Huur je een Giant shovel bij L.A.W. Tol, dan kunnen wij ook het transport verzorgen. Met eigen chauffeurs en vrachtwagens in huis, kunnen wij flexibel transport op maat bieden. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Bekijk onze transportmogelijkheden

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.