Shovel 3,5 Ton

Mini Shovel huren

Giant shovel 3,5 ton huren

Wilt u een 3,5 tons shovel huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse shovels, waaronder ook mini shovels. Met meer dan 50 jaar ervaring in het verhuren van onder andere graafmachinesrupskranen en shovels, zijn wij de specialist in machineverhuur. De 3,5 ton wiellader kan gehuurd worden met machinist, maar ook zonder. Net wat u wenst. Interesse in het huren van deze mini shovel? Neem vrijblijvend contact op.

Uitgerust met dichte bak, riekbak en palletvork

De 3,5 ton wiellader is uitstekend geschikt voor onder andere bestratingen en tuinaanleg. De Giant mini shovel is standaard uitgerust met dichte bak, riekbak en palletvork. Ideaal om zand, aarde of stenen te verplaatsen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

 

MERK GIANT
EIGEN GEWICHT 3,5 ton
BREEDTE 1750 mm
HOOGTE 2400 mm
BAKINHOUD 1000 L
Hefvermogen 2000 kg

3,5 ton mini shovel huren met machinist

Een 3,5 tons shovel huren met machinist? Wij hebben de juiste machinist in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

3,5 ton shovel zonder machinist huren

De 3,5 ton shovel huren zonder machinist? Dat is ook mogelijk. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de 3,5 ton shovel opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Wij beschikken over diverse transportmogelijkheden om de shovel op de gewenste locatie te brengen. Voor alle mogelijkheden, neem contact op of vul de offerteaanvraag in.

3,5 ton shovel huren met uitrustingstukken

Een 3,5 ton shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de mini shovel. De mini shovel wordt standaard al verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.