Elektrische mini shovel huren

Een elektrische mini shovel huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van shovels, waaronder de elektrische mini shovel. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels en graafmachines in Nederland en België. De elektrische mini shovel kan gehuurd worden met machinist, maar ook zonder. Ook voor het vervoer van de shovel bieden wij passend transport. Interesse in het huren van de elektrische mini shovel? Neem vrijblijvend contact op.

Mini wiellader met dichte bak, riekbak en palletvork

De mini shovel is een 2 ton wiellader, die uitstekend geschikt is voor onder andere bestratingen en tuinaanleg. De elektrische mini shovel is standaard uitgerust met dichte bak, riekbak en palletvork. Ideaal om zand, aarde of stenen te verplaatsen.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK GIANT
EIGEN GEWICHT 2100 kg
WERKHYDRAULIEK Electro motor van 12 kW
KIPLAST2 1450 kg
HEFHOOGTE2 2825 mm
BREEDTE 1080 mm
ACCU 260 Ah, 48 V
AANDRIJVING Elektrische vierwielaandrijving met cardanas
BEDIENING Voor/achteruit d.m.v. elektrische schakelaar

Elektrische mini shovel huren met machinist

De elektrische mini shovel huren met machinist? Geen probleem. Onze machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton

Elektrische mini shovel zonder machinist huren

De elektrische mini shovel huren zonder machinist? Dat is mogelijk. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de elektrische mini shovel opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Wij beschikken over diverse transportmogelijkheden om de shovel op de gewenste locatie te brengen. Voor alle mogelijkheden, neem contact op of vul de offerteaanvraag in.

Elektrische mini shovel huren met uitrustingstukken

Een elektrische mini shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de mini shovel. De mini wiellader wordt standaard al verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.