Shovel 7 ton (elektrisch)

7 ton elektrische shovel

Een elektrische shovel huren? Met onze 100% elektrische shovel van XCMG kan er efficiënt en milieuvriendelijk te werk worden gegaan. Deze elektrische lader behoort tot dé nieuwe generatie shovels van XCMG. Deze zero-emission shovel is ontworpen met geavanceerde technologie die betrouwbaarheid, hoge efficiëntie, energiebesparing en milieubescherming biedt. De XC918-EV biedt een werkcapaciteit van 6 tot 8 uur, afhankelijk van de werkzaamheden. Zodra de batterij leeg is, kan de shovel binnen 1 uur volledig worden opgeladen. Naast dat de shovel emissievrij is, zorgt deze ook voor minder geluidsoverlast dan traditionele wielladers. De 7 ton shovel is geschikt voor verschillende bouw- en load and carry werkzaamheden.

Een betrouwbare partner voor shovel verhuur

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels en graafmachines door heel Nederland. Onze machines worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd, zodat u altijd kunt rekenen op een veilige en betrouwbare machine. Ons ervaren team staat bovendien klaar om u te voorzien van advies en ondersteuning tijdens het gebruik. Direct deze elektrische shovel huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK XCMG
MODEL XC918-EV
EIGEN GEWICHT 6700 kg
BATTERIJ VOLTAGE 579.6 V
BATTERIJ CAPACITEIT 173 Ah
BATTERIJ CAPACITEIT 1 uur
BAKINHOUD 1 m3
HEFVERMOGEN 1800 kg

Elektrische shovel huren met of zonder machinist

Wij verhuren onze shovels met en zonder machinist. Net wat u nodig heeft. Wij hebben gecertificeerde  machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

Uitrustingstukken

Shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse uitrustingstukken. De meeste shovels worden standaard verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vul een offerte aanvraag in.

Machine transport

Naast machine verhuur, verzorgen wij ook het transport van onze machines. Dagelijks vervoeren wij graafmachines en ander zwaar transport door heel Nederland. Indien u over eigen transport beschikt, kunt u de machine die u huurt ophalen op onze hoofdlocatie in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden van machine transport? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk ons transport aanbod.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.