Elektrische Shovel 19 ton

Elektrische shovel huren

Een elektrische shovel huren? Met onze 100% elektrische shovel van XCMG kan er efficiënt en milieuvriendelijk te werk worden gegaan. Deze elektrische lader behoort tot dé nieuwe generatie shovels van XCMG. Deze zero-emission shovel is ontworpen met geavanceerde technologie die betrouwbaarheid, hoge efficiëntie, energiebesparing en milieubescherming biedt. De shovel biedt een werkcapaciteit van 6 tot 8 uur. De XC968-EV is geconfigureerd met een 282kW·h lithiumbatterij met een oplaadtijd van 50 minuten. Naast dat deze shovel emissievrij is, zorgt deze ook voor minder geluidsoverlast dan traditionele wielladers. De 19 ton shovel is geschikt voor verschillende bouw- en load and carry werkzaamheden.

Een betrouwbare partner voor shovel verhuur

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuur van shovels en graafmachines door heel Nederland. Onze machines worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd, zodat u altijd kunt rekenen op een veilige en betrouwbare machine. Ons ervaren team staat bovendien klaar om u te voorzien van advies en ondersteuning tijdens het gebruik. Direct deze elektrische shovel huren of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Elektrische shovel huren: met of zonder bediening

Overweegt u het huren van een elektrische shovel met machinist? Onze ervaren machinisten beschikken over uitgebreide expertise en ruime ervaring, waardoor ze geschikt zijn voor diverse projecten.

Bovendien zijn al onze machinisten in het bezit van een VCA-certificaat en ondergaan zij jaarlijks een bodemsaneringskeuring. Hierdoor blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om de machines veilig te kunnen bedienen.

Indien gewenst is het ook mogelijk om de shovel te huren zonder bediening. Daarnaast bieden wij de flexibiliteit om een elektrische shovel te huren voor zowel korte als lange termijn projecten. Of het nu gaat om een tijdelijke inzet voor een specifiek project of een langdurige huurperiode, wij zijn toegewijd om aan uw behoeften te voldoen. Wilt u direct een elektrische shovel huren? Neem dan telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvragen
Mini Shovel Elektrisch Nieuw

100% elektrische shovels

Ons verhuuraanbod bestaat uit verschillende soorten elektrische shovels. Zo beschikken wij over een elektrische mini shovel van het merk Giant en daarnaast ook over twee grote shovels van het merk XCMG. De XCMG shovels zijn 100% elektrisch en behoren tot de nieuwe generatie shovels. Deze zero-emission shovels zijn ontworpen met geavanceerde technologie die betrouwbaarheid, hoge efficiëntie, energiebesparing en milieubescherming biedt. De XC968-EV shovel biedt een werkcapaciteit van 6 tot 8 uur en is geconfigureerd met een 282kW·h lithiumbatterij. Ook de XC918-EV heeft een lange batterijduur en kan, afhankelijk van de werkzaamheden, 6 tot 8 uur lang functioneren. Zodra de batterij leeg is, kan de machine binnen 50 minuten weer volledig worden opgeladen. Naast dat shovels emissievrij zijn, zorgen deze ook voor minder geluidsoverlast dan traditionele wielladers. De elektrische shovels zijn geschikt voor verschillende bouw- en load and carry werkzaamheden. Meer weten over deze elektrische shovels? Neem contact met ons op.

Elektrische machines

Transport voor graafmachines

Elektrische wiellader verhuur bij L.A.W. Tol B.V.

Met de opkomst van elektrische graafmachines en de groeiende vraag naar emissievrije machines streven wij ernaar ons machinepark te verduurzamen met elektrische grondverzetmachines. Momenteel beschikken wij over een aantal elektrische shovels, een elektrische graafmachine en elektrische uitrustingstukken.

Voor het transport van onze elektrische wiellader kunt u eveneens bij ons terecht. Met onze eigen vrachtwagens verzorgen we dagelijks efficiënt transport van onze machines en andere vracht door heel Nederland. Dit wordt uitgevoerd door deskundigen als onderdeel van onze full-service dienstverlening, die reikt van machine tot aan transport. Wilt u meer weten over de beschikbare mogelijkheden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen of lees meer over onze transportopties.

Transportmogelijkheden

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

XC968-EV specificaties

Download Specificaties

Elektrische shovel huren met of zonder machinist

Wij verhuren onze shovels met en zonder machinist. Net wat u nodig heeft. Wij hebben gecertificeerde  machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

Uitrustingstukken

Shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse uitrustingstukken. De meeste shovels worden standaard verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vul een offerte aanvraag in.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.