Shovel 1,5 ton

1,5 ton mini shovel huren

Een 1,5 ton shovel huren? In ons uitgebreide machinepark beschikken wij over diverse shovels, waaronder ook mini shovels. Met meer dan 50 jaar ervaring in het verhuren van onder andere graafmachinesrupskranen en shovels, zijn wij de specialist in machineverhuur. De 1,5 ton wiellader kan gehuurd worden met machinist, maar ook zonder. Net wat u wenst. Interesse in het huren van deze mini shovel? Neem vrijblijvend contact op.

Giant shovel huren met uitrustingstukken

De mini shovel is een 1,5 ton Giant wiellader, die uitstekend geschikt is voor onder andere bestratingen en tuinaanleg. De mini shovel is standaard uitgerust met dichte bak, riekbak en palletvork. Ideaal om zand, aarde of stenen te verplaatsen. Direct deze Giant wiellader huren? Neem telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties

MERK GIANT
EIGEN GEWICHT 1500 kg
BAKINHOUD 300 l
VERMOGEN 33 pk
HEFKRACHT 1100 kg

1,5 ton wiellader huren met machinist

De 1,5 tons shovel huren met machinist? Geen probleem. Onze machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton

1,5 ton shovel zonder machinist huren

De 1,5 ton shovel huren zonder machinist? Dat is ook mogelijk. Ook voorzien in eigen transport? Dan kan de 1,5 ton shovel opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Geen probleem. Wij beschikken over diverse transportmogelijkheden om de shovel op de gewenste locatie te brengen. Voor alle mogelijkheden, neem contact op of vul de offerteaanvraag in.

1,5 ton shovel huren met uitrustingstukken

Een 1,5 ton shovel huren met een specifiek uitrustingstuk? In ons machinepark  beschikken wij over een ruime selectie aan uitrustingstukken die passend zijn voor de mini shovel. De mini shovel wordt standaard al verhuurd met een dichte bak, riekbak en palletvork.

Contact

Meer informatie over onze shovels? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.