Minigraver 2 Ton

Kleine graafmachine huren

Wilt u een kleine graafmachine huren? Wij hebben een uitgebreid machinepark van kleine graafmachines en met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor het verhuren van graafmachines door heel Nederland. In ons uitgebreide machinepark bevinden zich diverse minigravers en midigravers. De kleine graafmachines zijn te huren met overdrukcabine en bijpassende uitrustingstukken. Daarnaast beschikken we ook over een elektrische minigraver. Direct een kleine graafmachine huren? Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in.

Kleine graafmachine huren

Ons aanbod

Kleine graafmachine met machinist

Wilt u een kleine graafmachine huren met machinist? Al onze machinisten hebben ruime ervaring en hebben allemaal hun eigen deskundigheid. Hierdoor hebben voor elke type project de expertise van onze machinisten.

Daarnaast zijn al onze machinisten in bezit van een VCA certificaat en ondergaan zij ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Verder zijn de meeste machinisten in bezit van het TCVT-certificaat, waardoor zij materialen mogen hijsen boven de 10 ton en materialen met petrochemische doeleinden.

Hierdoor blijven de machinisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het veilig kunnen bedienen van een kleine graafmachines.

Midigraver huren 6 ton

Kleine graafmachine met transport

Ook voor het trasnport van een kleine graafmachine bent u bij ons aan het juiste adres. Naast ons uitgebreide machinepark, beschikken wij ook over een divers wagenpark. Eigen vrachtwagens zijn een belangrijke voorwaarde voor een flexibele dienstverlening, waardoor we ook tussentijdse (spoed)klussen kunnen afwerken. Wij vervoeren graafmachines, bouwmachines, landbouwmachines en onderdelen van hijskranen.

Ook andere diverse buitenmaatse lading, zoals constructie segmenten, hebben wij getransporteerd. Elk transport wordt efficiënt gepland en uitgevoerd door experts. Op deze manier wordt elke vracht veilig afgehandeld.

Contact Opnemen

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.