Minigraver 1,3 ton

CASE CX12D minigraver

Wilt u een 1,3 ton minigraver huren? De CASE CX12D minigraver maakt, met zijn compacte formaat en grote prestaties, het werk een stuk eenvoudiger en efficiënter. Deze compacte minigraver heeft rupsbanden die ingetrokken kunnen worden, zodat de minigraver moeiteloos door een deur of nauwe doorgangen past. De machine weegt 1,3 ton, is 2,30 meter hoog en heeft een breedte van 80 cm. Verder is de minigraver voorzien van een nieuwe ‘Stage 5 motor’, welke schoner is en minder schadelijke stoffen uitstoot.

De minigraver kan worden ingehuurd met diverse uitrustingstukken. Standaard wordt deze minigraver verhuurd met brede bak, dieplepel, riek en banaanbak. Wij verhuren onze machines met machinist, maar ook zonder machinist. Aanvullend bieden wij ook machine transport. Deze minigraver direct huren? Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk alle specificaties

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Specificaties CASE CX12D minigraver

Download specificaties

Minigraver huren met machinist

De 1,3 ton minigraver huren met machinist? Wij hebben gecertificeerde machinisten in huis. Alle machinisten hebben een cursus ‘Veilig werken langs de weg’ gevolgd en ondergaan ieder jaar de bodemsaneringskeuring. Ze zijn bovendien bevoegd om te hijsen met grondverzetmaterieel voor materialen onder de tien ton.

Minigraver zonder machinist

Deze minigraver huren zonder machinist? Ook dat is mogelijk. De minigraver kan dan opgehaald worden in ons machinepark in Piershil, 30 minuten vanaf Rotterdam. Wel transport nodig? Ook op het gebied van machine transport kunnen wij u ontzorgen. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden.

Contact

Meer informatie over onze minigravers? Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contact

Oud Piershilseweg 11, Piershil

(0)186-691355

info@lawtolbv.nl

Ma – Vr : 06.00 – 18.00

WhatsApp openen
Stuur een WhatsApp bericht!
Hallo, kunnen wij u helpen?

Door op de rode knop hieronder te klikken, kunt u whatsappen met één van onze medewerkers.